Close sidebar
Close sidebar

Robert, olimpicul care a vrut să-și ucidă iubita în Drobeta, arestat pentru 30 de zile. Ce a povestit adolescentul anchetatorilor?

Olimpicul din Drobeta-Turnu Severin care în urmă cu o săptămână era la un pas de a-și ucide iubita a fost arestat pentru 30 de zile. El făcuse o obsesie pentru Mara.

Stefania Pavel,

El este olimpicul din Drobeta care a fost arestat pentru 30 de zile.

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Robert, olimpicul din Drobeta-Turnu Severin care şi-a înjunghiat iubita, pe o stradă apropiată de școală, iar mai apoi a încercat să se sinucidă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ce a povestit Robert anchetatorilor?

Tânărul în vârstă de 17 ani a fost inițial dus la audieri, apoi reţinut pentru 24 de ore. El pare să regrete fapta făcută și chiar a recunoscut că făcuse o obsesie pentru Mara. De altfel, băiatul plănuise totul în detaliu în urmă cu o săptămână. Acum, el este cercetat pentru tentativă la omor calificat şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, infracţiune aflată în concurs.

”Planul iniţial i s-a schimbat, întrucât în drum spre şcoală s-a întâlnit cu persoana vătămată în zona Castelului de Apă, iar în urma unei discuţii a scos cuţitul din ghiozdan şi i-a aplicat multiple lovituri”, a povestit procurorul, conform Observator.

Imagine de la locul crimei din Drobeta.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Tatăl Simonei Halep, prima reacție după decizia TAS în cazul de dopaj: ”Suntem curați față de Dumnezeu”

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Cei doi s-ar fi aşezat pe o bancă, iar mai apoi, după o discuție aprinsă Mara a încercat să plece. Adolescentul ar fi urmărit-o şi a lovit-o din spate. Este este încă în stare de şoc şi are nevoie de consiliere psihologică.

La spital a ajuns atunci și Robert, care ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, după ce și-a dat seama ce a făcut.

Colegii și profesorii de la liceului unde cei doi învață încă nu își pot reveni din șoc. În trecut, Robert ar mai fi trecut printr-un episod de acest gen, iar părinții ar fi încercat să-l pedepsească.

”Suntem in stare de şoc, deoarece sunt elevi deosebiţi.

Fata este olimpica nationala la diferite discipline. De asemenea băiatul a obţinut numeroase premii la olimpiadele judeţene”, a declarat directoarea pentru sursa citată mai sus.

El este Robert.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Scene teribile în Ploiești! Mașina în care se aflau o mamă și un copil, atacată de un individ: "Ajută-mă că nu mai pot!”

Adolescenta a intrat cu media 10 la liceu și a obținut locul I la olimpiada națională de cultură și spiritualitate românească, în timp ce Robert este olimpic pe județ la trei materii, matematică, informatică și engleză, conform  Actual Mehedinți

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI