Close sidebar
Close sidebar

Roberta a stârnit discuții picante în casa băieților! Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! Să spună concurenții adevărul în glumă?

De la Roberta, discuțiile în casa băieților au deviat către Giuly. În hohote de râs, Patrick face mărturii șocante, în fața lui Robert: "E top femeia". Sunt discuții picante în "Casa Iubirii"!

Elena Tasca,

Roberta a stârnit discuții picante în casa băieților! Patrick face mărturii șocante

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au loc discuții picante în "Casa Iubirii"! După ce i s-a părut că Roberta i-a dat peste nas cu un răspuns, Patrick a început să facă mărturii șocante în fața băieților.

De la discuția despre Roberta, băieții au ajuns să vorbească despre Giuly.

"E top femeia", a spus Patrick despre Giuly, în fața băieților, lui Robert. Să își spună băieții adevărul în glumă?

Roberta a stârnit discuții încinse în casa băieților! Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! Să spună băieții adevărul în glumă?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

De la Roberta, la Giuly, într-o fracțiune de secudă. Patrick: "E top femeia" 

Se pare că noua concurenta a reușit să îl supere pe Patrick. Concurentul a întrebat-o pe Roberta despre ce ar putea face Andrei ca să îi intre în grații, iar aceasta i-a dat peste nas.

Supărarea lui Patrick vine ca o remarcă pe care o aduce fetelor. Acesta le atrage, mai mult sau mai puțin atenția, cu privire la strategia abordată. Concurentului i se pare că fetele aleg să îi dea peste nas cu răspunsurile pentru a atrage publicul.

Am întrebat-o rău, nesimțit, arogant am fost? Spune tu, am fost arogant? Am întrebat-o ce ar trebui să facă Andrei ca să i se mărească nota pentru că Andrei nu a întrebat. Dar de ce ești tu curios? Efectiv, au prins situația că dacă-mi răspund mie peste nas, prind la public și nu mai am cum să vorbesc normal că toată lumea îmi dă peste nas,

a remarcat Patrick.

Citește și: Tensiuni în "Casa Iubirii": "E doar o prietenă". De ce îl acuză băieții pe Ștefan? Cosmin: "Îl interesează competiția"

 Patrick face mărturii șocante

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick a ținut să menționeze, în schimb, că dacă Giulyei îi permite să facă asta, Robertei nu.

În hohote de râs, discuția dintre Patrick, Robi și Robert a degenerat până la dezvăluiri șocante.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patrick: Știi care e chestia? Am mai auzit-o și pe Giuly. Și Giuly m-a mai pistonat că de ce te tot bagi, că de ce bla bla bla și a văzut că asta e la modă...

Robert: Dar crezi că s-a luat după Giuly?

Patrick: Poate fi influențată de Giuly! Dar lui Giuly îi permit că cu Giuly am subiecte, cu ea nu am avut niciodată niciun subiect.

 Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert: De ce îi permiți lui Giuly?

Patrick: Pentru că cu Giuly am subiecte. Ai crezut că îi permit lui Giuly că îmi place de ea? 

Robert a ezitat să îi răspundă direct la întrebare lui Patrick. După care, concurentul și-a amintit că Roberta a crezut că Patrick o va chema pe Giuly în camera roșie. 

Roberta a stârnit discuții încinse în casa băieților! Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! Să spună băieții adevărul în glumă?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Păi zisese înainte cu o zi că o cheamă pe Giuly să lămurească nu știu ce.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Patrick: Da.

Robert: Patrick, dacă Giuly nu s-ar mai pronunța în legătuă cu mine, ai chema-o sută la sută. 

Patrick:...

Robi: Te vezi cu Giuly vreodată?

Patrick: Mă, e mișto! Nu știu. Habar nu am, sincer... E o femeie faină, e mișto. Când a venit toți am zis. E top femeia!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI