Toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Roberta trec prin clipe cumplite. Tânăra polițistă a fost înmormântată luni.

În satul natal al Robertei, Roșia de Amaradia, este doar durere. Celor dragi nu le vine nici acum să creadă că viața tinerei s-a sfârșit atât de brusc și atât de devreme.

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc din Capitală. Un bărbat a murit și mai multe persoane au fost evacuate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

politista moarta, accident brasov, accident TIR

Roberta, înmormântată cu onoruri militare

Roberta a pierit în urma unui accident cutremurător care a avut loc vineri seara, în jurul orei 17:00, pe DN13, în zona Pădurea Bogății. Tânăra se afla la volanul mașinii de poliție și circula regulamentar. La un moment dat a fost acroșată de remorca unui TIR care venea din sens opus. Tânăra nu a mai avut șanse de supraviețuire în urma impactului.

 

Polițista  a fost înmormântată în localitatea natală din Gorj. 

„Luni, 19 august 2024, cine doreste să participe la conducerea pe ultimul drum a Robertei (polițista noastră decedată în ultima misiune), o poate face cu plecarea de la fostul domiciliu (Dealu Rosu, comuna Rosia de Amaradia), la cimitirul din Rosia de Jos, unde va fi înmormântată cu cinste, prețuire și onor militar.

Primăria Rosia de Amaradia și întreaga comunitate își exprimă pentru familia indoliată, acum în momente de grea încercare și durere nemăsurată, regretul la trecerea în neființă a Robertei Ungureanu. SINCERE CONDOLEANȚE!

Niciodată nu o vom uita, noi, comunitatea îi vom păstra o eternă amintire. Dumnezeu să o aibă în pază!”, a transmis Ion Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

Citește și: Ireal ce a putut face o pensionară de 84 de ani, din Cluj, într-un magazin. A crezut că nu o vede nimeni și a reușit să șocheze pe toată lumea

politista moarta, accident brasov, accident TIR


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si