Concurenții din Casa Iubirii fac eforturi pentru a forma cupluri. De exemplu, Robi și Roberta au început să stea mai mult împreună și să se tachineze.

Ce au avut să-și spună Robi și Roberta?

Robi, curios din fire, a rugat-o pe tânără să-i facă o caracterizare, moment în care au intervenit și celelalte fete din casă. 

”Robi: Ce e Roberta?

Roberta: Ce vrei?

Robi: Nu vreau nimic!

Roberta: Și? De ce râzi?

Roberta: Știu tipologia ta de bărbat cap, coadă.

Robi: Te rog să mă tipologiezi!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Roberta: Nu!”.

Casa iubirii

Imagini cu Robi și Roberta.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citește și: "Simt ceva drăguț". Roberta se pare că a făcut primul pas către Patrick. Cum a fost așteptat concurentul în camera roșie? 

Discuția dintre cei doi a devenit cu atât mai palpitantă, cu cât Rebecca a dezvăluit că fostul iubit ai Robertei semăna cu Robi.

”Roberta: Zi-mi, ce vrei?

Robi: Nu vreau nimic, da ți-am zis eu ceva? De ce mă întrebi ce vreau, vrei tu ceva?

Roberta: Păi te uiți la mine!”.

Între timp, Julia i-a aruncat o replică tăioasă lui Robi, după acesta i s-a adresat cu ”draga mea”. Concurenta a spus că ea nu acceptă să i se spună așa, deoarece ”nu ne drăguim”.

Totodată, o scenă între Juli și Robert i-a șocat pe toți participanți. Cei doi au făcut abstracție de toți și s-au sărutat pasional.

Casa iubirii

Imagine cu Juli și Robert.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Citește și: "Ți-ai cam arătat intențiile". Patrick, uimit de mărturisirea Robertei. Ce se întâmplă între cei doi, după ce, inițial, ea s-a îndreptat către Ștefan?

Joi, în casă au existat și câteva discuții privind o posibilă apropiere între Virginia și Robi. Concurent din urmă a declarat că el nu se mai miră de nimic și că nu l-ar șoca dacă Virginia va vrea să lupte pentru inima lui Patrick.

”Eu am zic că și acum îmi place Patrick, dar nu la modul ăla. E un bărbat frumos, inteligent...I-am zis că nu știu dacă în direcția aia, nu știu momentan, dar nu mi-am schimbat părerea despre Patrick atunci când am oprit cunoașterea. Dacă sunt cu cineva nu mă mai interesează alte persoane, așa după, pot să-mi dau ocazia să cunosc în alt sens. Nu am stat și nu stăteam cu Robi și mă gândeam la Patrick în alt sens ”, a spus Virginia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si