Close sidebar
Close sidebar

Robi i-a lăsat cale liberă lui Bogdan către inima Virginiei. "După ce că ți-am deschis toate porțile din lume". Ce discuție au avut băieții, după ce cuplul s-a destrămat?

Bogdan a intrat în casă pentru a o cuceri pe Virginia, care, l-a momentul respectiv era într-o relație cu Robi. Ce va face Bogdan, acum când Robi i-a spus că i-a lăsat cale liberă?

Elena Tasca,

Robi i-a lăsat cale liberă lui Bogdan către inima Virginiei. "Zi ce ai de zis! După ce că ți-am deschis toate porțile din lume"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Robi și Virginia nu mai formează un cuplu, după ce concurenta a decis să rupă relația. Decizia Virginiei a venit după ce mai mulți concurenți din "Casa Iubirii" i-au atras atenția că Robi i-ar arunca priviri insistente Robertei.

Bogdan a mărturisit încă de la intrarea în competiție că dorește să o cunoască pe Virginia. Robi i-a spus că i-a lăsat cale liberă către inima concurentei.

Cum va aborda Bogdan situația, după ce a discutat cu Robi, fostul iubit al fetei pe care el dorește să o cucerească?

Bogdan, concurent Casa Iubirii

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi și Bogdan, discuție despre Virginia. Ce au clarificat concurenții din "Casa Iubirii"?

Robi a dorit să poarte o conversație serioasă despre Virginia cu Bogdan, concurentul care a intrat pentru ea în emisiune. Robi i-a spus lui Bogdan că i-a deschis toate căile spre Virginia și nu înțelege de ce îi pune atâtea întrebări.

Robi: "Zi ce ai de zis! După ce că ți-am deschis toate porțile din lume"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Vino aici în fața mea și spune-mi-le pe toate. Zi mă, viața mea! Zi ce ai de zis! După ce că ți-am deschis toate porțile din lume...

Bogdan: Cum poți să deschizi toate porțile de lume când ai fost într-o relație cu o fată?

Robi: Dar nu tu ai fost de vină! Dar pentru simplu fapt că eu m-am despărțit de Virginia și tu ai venit aici pentru ea, e un avantaj pentru tine.

De ce te-ar deranja și m-ai întreba pe mine dacă îmi pare rău pentru ce greșeli am făcut?

Bogdan îi mărturisește lui Robi că e curios să afle cum se simte, dar și ce a simțit, de fapt, pentru Virginia. Schimbând râsetele cu o atitudine serioasă, Robi îi spune că Virginia merită ceva mai bun decât el.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: "Știu ce merit!". Virginia, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Robi, după ultimele tensiuni dintre ei. Reacția lui i-a lăsat pe toți mască

Robi i-a lăsat cale liberă lui Bogdan către inima Virginiei. 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Da. Sunt supărat că am făcut niște chestii pe care ea nu le merita, atâta tot. E o femeie deosebită!

Bogdan: Ești conștient de faptul ăsta?

Robi: Sunt foarte conștient, da. I-am spus și ei. Îmi pare rău că am...

Bogdan: Și crezi că merită ceva mai bun pe viitor?

Robi: Da. I-am zis că merită ceva mai bun și 100% o să îi fie mai bine cu altcineva decât cu mine.

Bogdan a dorit să afle ce crede Robi despre el. Deși i-a spus că îl consideră un băiat bun, în ciuda problemelor avute, Robi nu s-a pronunțat cu privire la potrivirea dintre el și Virginia.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Robi i-a lăsat cale liberă lui Bogdan către inima Virginiei

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Bogdan: Crezi că aș fi un băiat potrivit pentru ea?

Robi: Nu știu, ea decide.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI