Saluta prietenos clientii, scaneaza biletul si le serveste cate o cafea fierbinte! Asta face robotul Sawyer, cel mai nou angajat al unei cafenele din Tokyo. Sawyer macina boabele de cafea, umple un filtru si toarna apa fierbinte pentru maximum cinci persoane simultan. Totodata, robotul poate sa opereze o masina automata pentru alte bauturi calde: cappuccino, ciocolata fierbinte si chiar ceai.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O cafea costa trei dolari, iar prepararea dureaza doar cateva minute, Sawyer fiind eficient si rapid. Desi nu poate purta o conversatie cu clientii sai, robotul le poate oferi, totusi, un zamber afisat pe ecranul unei tablete. Administatorul cafenelei este mai mult decat incantat de eficienta angajatului.
Sawyer are un brat robotic ce se poate intinde pe o distanta de aproape un metru si jumatate.  Acest lucru ii permite sa ajunga in spatii stranse, concepute in mod obisnuit pentru oameni. Rolul robotului barman nu este doar pentru eficienta productiei, ci si pentru a distra clientii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si