Romain Dubois si Jean Corbiet, suspectii fracezi in cazul mortii lui Alessio Ronc, cei care au mutat cadavrul peste granița, in Italia, devin rapid suspectii inspectorului Rocco care trebuie sa gaseasca pista potrivită pentru a închide cazul.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul morții lui Alessio?

Cum cel de-al doilea dintre suspecti este certat cu legea in Franta, Rocco isi indrepta mai intai atentia catre acesta insa, spre marea lui surprindere, Jean spune adevarul in ceea ce priveste firul intamplarilor in cazul mortii lui Alessio.

Pentru Schiavone evenimentele legate de Sebastiano, afacerea Baiocchi și trecutul sau din Roma nu ii dau pace nici acum. Procurorul Baldi este cel care îl implică cerând ajutor. Baiocchi, care a evadat din custodia Poliției după ce a cooperat cu institutiile Statului, l-a contactat pe Baldi pentru a se întâlni. Între timp, Brizio și Furio nu ezită să meargă la Aosta pentru a-l sustine pe Rocco.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În episodul anterior, împușcătura trasă accidental de ofițerul D'Intino l-a costat pe Rocco un rinichi, dar asta nu l-a incetinit pe Schiavone, însă l-a lăsat condus de un sentiment profund de gol și singurătate.

Oriunde merge, Rocco este condus de o stare de melancolie și disperare, și împărtășește aceste sentimente cu fantoma soției sale, Marina.

Aceasta îl îndeamnă să întoarcă o nouă filă a vieții, dar, ca de obicei, Rocco nu ține cont de recomandările acesteia. 

Pe vârful Hellbronner al Mont Blancului, la granița dintre Italia și Franța, un cadavru este găsit de către doi tehnicieni francezi de teleferic. Cei doi nu vor să fie implicați în crimă și mută cadavrul pe teritoriul Italian, în timpul nopții.

Când Rocco este chemat să se ocupe de caz, el simte că ceva nu se potrivește cu locul de recuperare al cadavrului, care aparține lui Alessio Ronc, și decide să „returneze” cadavrul peste granița cu Franța. Prin urmare, poliția franceză se implică, iar Rocco este nevoit să coopereze cu inspectorul Isabelle, o tânără hotărâtă și atrăgătoare, care se îndrăgostește de inspectorul adjunct Scipioni.

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si