Cuplurile care tot și-au amânat nunta din cauza pandemiei pot în sfârșit să finalizeze pregătirile pentru petrecerile anului 2022.

Mirii optează pentru nunți organizate în aer liber

Vara și toamna vor fi pline de evenimente, iar organizatorii sunt foarte aglomerați. Noutatea acestui an este că mirii optează pentru nunți organizate în aer liber sau care aduc natura în interior prin adevărate contrucții florale și chiar copaci de mici dimensiuni.

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din „Casa iubirii”: „Vreau să intervin în toată situația asta!”

Ivona Nenu, wedding planner: "Să nu avem nicio surpriză, să știe toată lumea și să nu vină cu întrebări către miri, pentru că aceștia nu au voie să aibe griji. Eu sunt acolo să le preiau grijile, sunt acolo ca să fiu persoana de contact pentru furnizori, astfel încât dacă sunt întrebări, să aibe cu cine discuta."

Citeste si: Câţi bani se dau la o cununie civilă în 2022?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aranjamentele meselor și organizarea perfectă a locurilor pentru invitați se află între prioritățile planificatorilor de nunți.

Ce rochii de mireasă se poartă în 2022

În ceea ce privește moda rochiilor de mireasă, se poartă cele stil prințesă, sirenă sau extrem de confortabile, dar spectaculoase. În trend sunt rochii cu broderii speciale, aplicațiile manuale 3D și accesorizările prețioase precum perlele sau franjurii realizați manual.

Citeste si: Un cuplu de ucraineni au demonstrat lumii întregi că dragostea învinge orice război. Cei doi tineri și-au sărbătorit nunta printre ruinele din Harkov

Orice viitoare mireasă știe că, pe lângă rochie și machiaj, coafura din ziua nunții este foarte importantă pentru că îi completează aspectul și îi scoate în evidență frumusețea și stilul personal.

Adrian Perjovschi, hair stylist: "Dacă se optează pentru un păr prins, să fie cât mai lejer, ușor dezordonat, cu tot felul de suvițe care să iasă din context, pe lângă conturul feței sau la ceafă."

Unul dintre cel mai importante accesorii este buchetul care trebuie să potrivească cu rochia, coafura și locația evenimentului.

Citeste si: Candy Barul- O necesitate la evenimentele importante sau un moft?

Nicu Bocancea, maestru florist: "În perioada de vară foarte multe mirese își doresc bujori, în septembrie avem multe buchte de lăcrămioare, cumva sunt în cotrast cu sezonul."

Odată pregătirile finalizate, nu mai rămâne decât mirii să se bucure de nunta lor perfectă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si