Un român este acuzat de crimă, în Italia. Bărbatul ar fi ucis cu sânge rece un tunisian, în urmă cu 7 ani. După crimă, bărbatul i-ar fi aruncat trupul la o groapă de gunoi, relatează observator.ro.

A ucis cu sânge rece un tunisian

Un caz șocant în care este implicat un român are loc în Italia. Autoritățile italiene au arestat un bărbat român pentru o crimă.

Potrivit informațiilor relatate de observator.ro,  în urmă cu șapte ani, românul ar fi ucis cu sânge rece un tunisian. Bărbatul i-ar fi strivit capul tunisianului cu o țeavă de metal, apoi, i-ar fi ascuns cadavrul la o groapă de gunoi. 

Motivul pentru care românul l-ar fi ucis pe bărbatul tunisian ar fi câteva lăzi de fasole verde.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Presupusul criminal din Berceni, întâmplare năucitoare în sala de judecată! Și-a recunoscut fapta, dar ce a solicitat e revoltător: “Îmi pare rău”

Cum s-a petrecut crima?

Se pară că românul ar fi fost suspectat de tunisian că ar fi furat nouă lăzi de fasole verde.

Tunisianul l-ar fi amenințat pe român că îl denunță, iar pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, românul a atentat la viața tunisianului cu o țeavă de metal, ucigându-l.

Corpul neînsuflețit al tunisianului a fost găsit pe data de 14 aprilie 2017 la groapa de gunoi din cartierul Pozzo Bollente din Vittoria, relatează sursa citată anterior. Tunisianul se stabilise în Italia împreună cu soția și cei patru copii și luase în arendă un teren pe care cultiva legume.

Românul a fost prins după 7 ani de la odioasa crimă. Statul italian l-a condamnat la 15 ani de închisoare.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si