Românul a mărturisit că l-a împucat pe bărbatul pentru care lucra. Potrivit publicaţiei elene  Neakriti, românul l-ar fi împuşcat de cinci ori pe patronul său. Potrivit sursei citate, crima s-ar fi petrecut în afara casei victimei, iar execuţia a avut loc chiar în faţa copilului său minor, ieșit să vadă ce se întâmplă. 

Citeste si: Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a transmis informații despre cazul educatoarei ucise: „Dacă se va dovedi că au fost erori...”

Cum și-a justificat crima: s-a răzbunat pentru violenţele la care îl supunea angajatorul 

Iniţial, românul a fost anchetat ca martor: el le-a spus poliţiştilor că a auzit focuri de armă şi s-a îndreptat spre casa victimei, aflată peste drum, să vadă ce s-a întâmplat.

În cele din urmă, fiind încolţit de anchetatori, el a recunoscut în cele din urmă crima şi a declarat că s-a răzbunat pentru violenţele la care îl supunea angajatorul său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Italia: O tânără a fost împușcată în timp ce se plimba pe faleză cu prietenii săi

Înmormântarea bărbatului de 39 de ani va avea loc la biserica Duhului Sfânt din Petrokefali, conform StiriDiaspora. Familia și rudele sunt șocate de crima brutală, pe măsură ce ancheta poliției continuă.

Un al doilea român, reținut pentru complicitate

Presa elenă mai scrie că un al doilea român a fost arestat pentru complicitate, el fiind acuzat că a procurat arma crimei și i-a dat-o ucigașului.

Cei doi au declarat că s-au săturat să fie bătuți de Nikos Bitsakikis și că patronul îi supunea frecvent unor violențe de nedescris.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si