Close sidebar
Close sidebar

Roman arestat pentru ca ar fi accesat ilegal conturile de Facebook ale unor fete, apoi le-ar fi constrans sa pozeze in ipostaze indecente

Un barbat de 26 de ani din Calarasi a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi accesat fara drept conturile retelelor de socializare ale unor tinere, avand acces la fotografii ale fetelor, pe care apoi le constrangea sa faca poze in ipostaze pornografice, in caz contrar amenintandu-le ca va face publice fotografiile pe care le obtinuse ilegal. Politistii au identificat sapte victime, intre care doua minore.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din investigatiile politistilor si procurorilor DIICOT Calarasi a reiesit ca, incepand din 2016, barbatul ar fi accesat fara drept conturile retelelor de socializare ale unor tinere, avand acces la fotografii ale acestora.

Ulterior, barbatul le constrangea pe fete sa realizeze poze in ipostaze indecente, in caz contrar amenintandu-le ca va face publice fotografiile pe care le-a obtinut anterior, ilegal.

In cursul lunii trecute, in urma unei perchezitii facute la locuinta barbatului, au fost descoperite si ridicate doua sisteme informatice. Dupa perchezitia informatica, au fost descoperite sute de fisiere ce contineau fotografii cu tinere in ipostaze indecente sau materiale cu continut indecent.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

In acest caz, politistii au identificat sapte victime, intre care doua minore.

Vineri, barbatul a fost dus la sediul DIICOT Calarasi, pentru audieri, iar ulterior Tribunalul Calarasi a emis mandat de arestare preventiva pe numele sau.

Barbatul, in varsta de 26 de ani, este acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, santaj si alterarea integritatii datelor informatice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI