In iulie 2014, romanul si-a ucis cu 13 lovituri de cutit sotia insarcinata in sapte luni. Ea a fost gasita in apartamentul familiei din Perreux-sur-Marne (nordul Frantei), intr-o balta de sange, impreuna cu cei doi copii ai sai, de cinci ani, respectiv 18 luni, care aveau gatul taiat.

In lipsa unui mobil clar si in conditiile in care acuzatul a oferit doar fragmente de amintiri, cele cinci zile de process au fost dominate de analiza psihicului criminalului. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Romanul, electrician al blocului unde locuia, parea sa isi iubeasca cei doi copii si era considerat un muncitor model. Doi psihiatri chemati sa depuna marturie cred ca acesta a suferit de un moment de "alterare a discernamantului”, de o criza psihica temporara.

Potrivit lor, cosmarul a fost declansat de o declaratie a sotiei sale, care i-a reprosat ca se intorsese tarziu de la serviciu. "Daca mai faci ca luni, mai bine nu te mai intorci”, i-ar fi spus sotia romanului.

Acest avertisment a fost resimtit de barbat "drept un abandon”, care l-a divizat "intre doua indatoriri imperioase: munca si iubirea de familie”, a spus unul dintre psihiatri in instanta. Oricine poate fi supus la astfel de tensiuni, dar electricianul roman, care se certa des cu sotia din cauza banilor, le-a resimtit "in mod extrem”.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si