Romanul se numea Dorin Alecsandru şi era din Adjud. El a fost scos din casa de pompieri şi resuscitat timp de 30 de minute fara succes insa.
Pompierii au declarat pentru Daily Mail ca imobilul se afla in renovare in timp ce proprietarii casei erau in vacanta.

Citeste si: "Iubitul" episcopului de Husi, nevinovat in opinia enoriasilor. "Tartorul ala batran, episcopul, l-a obligat sa faca asemenea nenorociri. L-a chemat sa ii faca o injectie si..."

Vaporii toxici au intrat şi in casele invecinate, unii oameni ajungand la spital din aceasta cauza.
Un barbat a declarat ca a observat ca ochii tatalui sau incepusera sa lacrimeze şi erau roşii. Totodata, oamenii spun ca au simtit un miros straniu.

Potrivit Daily Mail, proprietarul anuntase ca in timpul renovarii va fi folosita o substantatoxica. De asemenea, vecinii au declarat ca li s-a spus ca ferestrele casei vor fi inchise pentru ca vaporii sa nu intre in alte imobile din zona şi au fost avertizati sa tina ferestrele inchise.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un purtator de cuvant al Brigazii de Pompieri Londra a declarat: „Un barbat a fost scos de la subsol de pompieri. Am aerisit cladirea şi am efectuat alte verificari ale cladirii in scopul detectarii unor eventuale pericole. S-au gasit substante chimice.”

Un reprezentant al Politiei Metropolitane a declarat, la randul lui: „Politia a fost chemata laBerkeley Gardens, W8, la ora 16.05, marti, 25 iulie, de Serviciul de Ambulanta din Londra, care trata un barbat de 20 de ani gasit inconştient la subsolul unei cladiri. Din cauza problemelor cu fumul din subsol, medicii au adus barbatul in strada, pentru tratament. In ciuda eforturilor barbatul a fost declarat mor la fata locului, la ora 16.36.”
Sotia tanarului de 20 de ani are nevoie de ajutor pentru a reuşi sa repatrieze corpul lui Dorin Alecsandru in Adjud, localitatea sa natala.

Suma necesara se ridica la 3.000 de lire sterline, bani pe care familia nu ii are Mihai Lungu, directorul sportiv al Eagles Football Academy, a scos la licitatie tricoul internationalului roman Adrian Popa de la Reading FC. In cursul zile de azi va mai fi scos la licitatie şi tricoul semnat de Costel Pantilimon, de la Watford FC. Ambele licitatii incep de la 250 de lei, iar toti banii obtinuti vor fi donati familiei lui Dorin. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a lui Mihai Lungu.

Totodata, cei care doresc sa ajute cu o suma, cat de mica, sunt rugati sa doneze in contul sotiei sale, Lavinia Ignat. Iata datele de cont:
Short code: 20-92-53
Cont: 23702359
Swiftbic: BARCGB22

Sursa: gazetaromaneasca.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si