Close sidebar
Close sidebar

Roman de 31 de ani, mutilat pe viata dupa ce iubita i-a aruncat acid sulfuric pe fata. "Cate vieti mai trebuie sa fie distruse pana ce aceasta substanta sa fie interzisa?"

Daniel Rotariu este un tanar de 31 de ani care se stabilise in Marea Britanie si care credea ca viata lui poate sa fie mai buna, dar lucrurile au luat o turnura incredibila in cazul sau.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanul a reusit sa isi obtina cetatenia britanica si chiar credea ca isi va intemeia alaturi de iubita lui, o britanica pe nume Katie Leong, o femeie pe care o credea "jumatatea lui", dar care s-a transformat in "calaul lui".

Tanara i-a aruncat cu acid sulfuric in fata si a reusit sa il multileze pe viata.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Daniel este una dintre numeroasele victime ale atacurilor cu acid sulfuric din Marea Britanie.

Aici, legislatia permite achizitionarea acestei substante cu mare usurinta, asa ca oricine poate recurge la astfel de atacuri. "Acidul mi-a luat ceva ce nu voi mai recupera niciodata. Nu voi mai fi la fel si nu voi putea uita socul si durerea resimtita in timp ce acidul imi ardea pielea. Viata mea s-a schimbat pentru totdeauna si trebuie sa se schimbe ceva pentru a-i opri pe acesti oameni malefici care au acces la astfel de "arme".
Acidul sulfuric nu ar trebui sa fie vandut public, fara licenta. E foarte usor de procurat si asta e scandalos. Oare cate vieti mai trebuie sa fie distruse pana cand aceasta substanta va fi interzisa?"
, a declarat Daniel pentru cei de la The Mirror.

Incidentul in care Daniel a fost mutilat a avut loc in 2015. Acum, el si-a revenit in urma arsurilor, dar va trai mutilat pe viata.

El a stat atunci cinci zile in coma indusa si de atunci a suferit 14 interventii chirurgicale, dar tot nu a reusit sa ajunga la vechea infatisare.

Din fericire, viata lui nu avea sa fie un cosmar. Trimis intr-un centru de reucperare dupa ce incepuse sa aiba tentative suicidale, a intalnit-o pe Anna, care l-a ingrijit si l-a ajutat sa-si revina psihic dupa trauma suferita.

Cei doi s-au indragostit, iar acum au o relatie amoroasa foarte apropiata si chiar se gandesc sa se casatoreasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI