Stefania Valli în vârstă de 40 de ani a fost audiată ieri, 8 septembrie aceasta fiind acuzată de jefuirea unui cuplu de bătrâni cu 700 de euro.

Cum a fost prinsă femeia?

În plus, în poșeta sa, polițiștii au găsit o foarfecă. Tot ieri s-a luat în considerare și emiterea unui mandat de executare, potrivit publicației Il Resto del Carlino. Femeia, care se află acum în închisoarea din Forlì, este suspectată și de o tentativă de jaf care a avut loc cu puțin timp înainte în via Carducci.

 

Citește și: Doi bărbați au fost reținuți după ce i-au furat unei bătrâne o sumă uriașă de bani

În ceea ce-l privește pe avocatul ei, Lorenzo Zoli, acesta este și administratorul ei: din acest motiv, avocatul a renunțat la mandat. Cele două persoane în vârstă vizate se aflau pe o bancă în așteptarea unei consultații la un specialist (poate din acest motiv aveau asupra lor ceva bani).  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 40 de ani ar fi fost bine îmbrăcată: i-a ajuns din urmă, a luat geanta și a fugit.

În timp ce fugea, a reușit chiar să ia doar portofelul și să arunce restul, probabil pentru a fi mai liberă în timpul fugii. Mulțumită și alarmei date de femeia jefuită ("Opriți-o: e hoață!"), a urmat o goană în toată regula.

Femeia este suspectă și în cazul furtului eșuat de poșete de zilele trecute de pe Via Carducci, unde o femeie a încercat să smulgă o poșetă din mâinile unui cuplu.

Femeia este suspectă și în cazul furtului eșuat de poșete de zilele trecute de pe Via Carducci, unde o femeie a încercat să smulgă o poșetă din mâinile unui cuplu.

[Sursa foto: PixaBay]

Tot datorită intervenției unui trecător, care era de altfel și român, un bărbat român de 52 de ani, femeia de 40 de ani a fost oprită și preluată imediat în custodie de către echipajul de poliție.

Citește și: Un francez a fost arestat după ce a furat 41 kg de pietricele de pe o plajă din Sardinia

Femeia este, de asemenea, suspectă și în cazul furtului de poșete eșuat de zilele trecute pe Via Carducci, unde o femeie a încercat să smulgă o poșetă din mâinile unui cuplu: în acest caz, însă, reacția cuplului a făcut-o pe femeia rău intenționată să renunțe, în ciuda faptului că a fost împinsă și bruscată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si