Copila, Jihane, a fost filmata de camerele de supraveghere duminica dupa-amiaza, in jurul orei locale 15 (16 ora Romaniei), insotita de romanul Aurel C, in apropierea de locuinta ei din Anderlecht.

Politia a publicat o fotografie cu suspectul si copila si i-a cerut presupusului rapitor sa se predea.


La aproximativ 20 de ore de la rapire, romanul a fost prins la iesirea din domiciliul sau din centrul Bruxelles-ului, impreuna cu fetita. Aceasta nu a fost ranita, dar este in stare de soc.

Romanul, care a publicat pe retelele de socializare zeci de fotografii si desene cu fete foarte tinere, se rasese, probabil pentru a nu fi recunoscut.
El a fost audiat de un judecator de instructie si sustine ca ar fi vrut, de fapt, «sa ajute copilul”. De asemenea, afirma ca a vrut sa mearga la sectia de politie, dupa ce a aflat ca Jihane este cautata. Ar fi asteptat, insa, ca fetita sa se trezeasca din somn, pentru a fi odihnita.

Potrivit Parchetului, declaratiile sale nu par sa indice probleme psihice.
Autoritatile l-au plasat in arest pentru rapire si sechestrare. El va comparea din nou in instanta in termen de cinci zile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Politia a audiat-o si pe Jihane, dar detaliile sunt tinute secrete cel putin pana la finalizarea anchetei.


“Slava Domnului, comoara noastra este bine”, a scris familia micutei pe Facebook, publicand o fotografie cu copila inconjurata de rude, la spital.
Ea va ramane internata timp de cateva zile.
 

“Nu stim prea bine nici noi ce a indurat”, a spus tatal fetei pentru cotidianul Het Laatste Nieuws.
“Vorbeste foarte putin si nu mananca aproape nimic. Este evident ca omul a speriat-o. Dupa cateva ore am vazut o inbunatatire la ea, parea mai putin distanta”, a adaugat el.

Aurel C. nu are antecedente judiciare in Belgia, iar anchetatorii belgieni au luat legatura cu autoritatile romane pentru a stabili daca are cazier in tara de origine. 

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si