Numele tânărului român este Tudor Codău, originar din Botoșani. În Italia locuia singur și lucra la sera de flori „Margheriti” din Chiusi. De câteva zile nu s-a mai prezentat la serviciu și în cele din urmă cineva a alertat carabinierii care l-au găsit pe bărbat decedat, în baia locuinței sale.

Citeste si: Dramă în Mehedinți: Doi soți au fost descoperiți morți în propria locuință

La fața locului s-a prezentat personalul medical de la 118, iar medicul legist a declarat că aparent moartea a fost cauzată de un atac de cord, deoarece pe trupul tânărului român nu au fost găsite urme de violență.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremurător! Ce urma să se întâmple în locul în care Iulian a fost găsit mort

Tudor Codău era o persoană liniștită, nu avea antecedente penale și nici nu a fost semnalat vreodată la poliție sau la carabinieri. Era unul dintre numeroșii români rezidenți care muncesc în zona respectivă, dar nu avea nicio rudă de-a sa în apropiere. Nimeni nu l-a căutat în perioada în care nu mai dădea niciun semn de viață, doar colegii de serviciu, după zile de absență, au început să-și pună întrebări.

Sursa: rotalianul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si