Close sidebar
Close sidebar

Român disparut în Italia! Mama sa spera să-l strângă în brațe de sărbători, dar nu mai știe nimic de el de două luni!

O mama care astepta cu infrigurare ca de Anul Nou sa-si stranga in brate fiul plecat in Italia se roaga ca macar sa-l stie in viata! Cu sufletul distrus, femeia spune ca nu mai stie nimic de el de aproape doua luni si autoritatile intarzie sa ii ofere un raspuns.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rugaciunea mamei sfasie fara ecou de 45 de zile. Ultima oara cand si-a auzit fiul, era mijlocul lunii noiembrie. De-atunci, telefonul n-a mai sunat.

Marian Robu este in Italia de 7 ani, unde pana sa dispara, lucra in agricultura. Statea intr-un apartament inchiriat, in provincia Puglia si suna periodic acasa.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Fratele barbatului a incercat sa ia legatura cu alti romani care lucreaza in zona si a apelat chiar si la Consulatul Romaniei din Bari. Autoritatile romane din Italia au alertat carabinierii, iar oamenii legii de acolo au gasit la adresa la care statea Marian Robu, o femeie care sustine ca tanarul a parasit Italia.

Fara sa aiba vreun idee despre ce s-ar fi putut intampla, apropiati se gandeasc la ce e mai rau.
Nu stiu insa cine ar fi putut sa-i vrea raul cata vreme el nu e un om violent, cu vicii, ori alte patimi.

Rudele vor sa plece in Italia si sa caute orice detaliu care ar putea sa le ofere indicii despre ce s-a intamplat cu Marian.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI