Sfârșit tragic adus de pasiunea pentru pescuit. Un bărbat a murit înecat în timp ce se afla la pescuit, pe lacul Temo, în Italia. Autoritățile au găsit trupul fără viață al bărbatului și au dat vestea tristă familiei, care sperau la un alt deznodământ.

Pasiunea i-a adus sfârșitul unui român

Un bărbat român, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit fără suflare, în lacul Temo din Italia.

Bărbatul se afla la pescuit împreună cu un prieten. Acesta a decis să facă scufundări în lac, pentru a se răcori, dar a sfârșit tragic.

Potrivit însoțitorului său, acesta nu a mai ieșit la suprafața. Panicat, prietenul bărbatului a apelat autoritățile care au acționat imediat.

Mai multe echipaje de pompieri și carabinieri au sosit la locul incidentului și au început căutările. Din păcate, bărbatul a fost găsit fără suflare.

În prezent, autoritățile încearcă să reconstituie ultimele momente de viață ale bărbatului pentru a stabili circumstanțele exacte ale dispariției sale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Bărbatul se afla la pescuit împreună cu prietenul său, când a decis să facă scufundări. Din nefericire, s-a înecat

Bărbatul se afla la pescuit împreună cu prietenul său, când a decis să facă scufundări. Din nefericire, s-a înecat

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: VIDEO: Alertă la Costinești- O ambarcațiune s-a răsturnat, se intervine pentru salvarea pasagerilor

Copil roman înecat în tabără, în Italia 

În urmă cu o lună, un copil român în vârstă de 6 ani a murit înecat în timp ce se afla într-o tabără la mare. Copilul era stabilit în Italia, împreună cu părinții săi.

Copilul se juca în mare alături de mai mulți colegi. Se pare că cel care ar fi observat trupul decedat al copilului ar fi fost salvamarul, care l-a văzut pe copil pe malul mării, cu fața în jos. 

Personalul medical a ajuns imediat la fața locului unde au început manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, au constatat decesul băiețelului de doar 6 ani. În două săptămâni, familia ar fi celebrat împlinirea vârstei de 7 ani a băiețelului.

Autoritățile italiene au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la tragicul sfârșit al băiețelului aflat în tabără.

Citește și: VIDEO- Vacanța i-a răpit viața: Un medic este dat dispărut după ce nu s-a mai întors de la scufundări. Final tragic pentru un medic de 31 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si