Daniel Matal avea 42 de ani si era rezident in Veronetta. Desi nu aparea pe lista oamenilor fara adapost din localitate, trupul romanului a fost gasit pe o banca, iar anchetatorii cred ca frigul este cauza mortii acestuia.

"Nu se poate muri astfel, de frig, in inima orasului, in indiferenta generala: suntem toti vinovati, toti!". Marco Selmo este patronul unui chiosc din piazza Pradaval situat la câtiva metri de banca pe care a murit Daniel Matal. 

"Nu il cunosteam personal insa sigur – povesteste – exista multi neajutorati ca el, se imbata si apoi când se intuneca pleaca. Daniel, in schimb, a ales sa ramâna si frigul l-a ucis!"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

La câtiva metri se afla florarul de la La Vie en Rose, Gaetano D’Abbene: «Nu stiu cum, dar este necesar ca cei care sunt in criza sa stie ca intotdeauna au o usa pe care o pot deschide, o posibilitate, un ajutor».

Si cei care trec prin piazza Pradaval in mod regulat facând naveta la Pam de pe via Dei Mutilati unde merg sa isi ia vin, nu stiu nimic despre Daniel.

"Poate l-am vazut de câteva ori, dar nu era un obisnuit al acestor locuri", marturiseste un grup de cinci barbati asezati lânga statuia Sanmicheli, "mai mult sau mai putin ne cunoastem toti intre noi, vorbim, ne

ajutam, daca unul se simte rau il convingem sa se duca la spital, chiar il ducem, cu siguranta nu-l lasam aici sa crape de frig… Suntem neajutorati, este adevarat, nu avem nimic de dat insa inima da, suntem toti in aceeasi barca si i se poate intâmpla oricui sa aiba probleme ca Daniel, astfel ca regula este sa facem echipa si sa nu ne abandonam niciodata fratele care o duce mai rau. Daca am fi stiut, l-am fi salvat".

Sursa: gazetaromaneasca.com 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si