Close sidebar
Close sidebar

Roman gasit spanzurat intr-o padure din Germania. Fratele lui e convins ca nu s-a sinucis: "La telefonul lui a raspuns un barbat care vorbea in germana cu accent albanez"

Un tanar de 28 de ani din Prahova a fost gasit spanzurat intr-o padure din localitatea germana Gifhorn. Fratele barbatului e convins ca barbatul a fost victima unor conationali implicati in trafic de droguri.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a disparut la inceputul lunii decembrie 2016, iar trupul lui a fost descoperit in data de 10 ianuarie, la marginea localitatii Gifhorn. Fratele barbatului e convins ca nu e vorba despre o sinucidere si a declarat ca va cere autoritatilor germane reziltatele necropsiei.

Barbatul lucra la o societate de constructii de langa Hanovra, impreuna cu alti patru consateni. Fratele barbatului sustine ca a stiut ca s-a intamplat ceva dupa ce a primit un video in care fratele lui era batut.

"Cand am sunat sa verific ce s-a intamplat, mi-au spus ca Lucian parca innebunise, ca avea un comportament ciudat. Filmul a venit insotit si de un mesaj: «Dobitocul si-a spart telefonul». A mintit pentru ca in aceeasi zi, pe la ora 15.00, Lucian a vorbit cu matusa noastra. Chiar i-a spus ca se pregatea sa vina in tara si ca va merge la farmacie sa cumpere niste medicamente pe care i le ceruse ea.

Spunea ca abia asteapta sa vina in tara sa petreaca sarbatorile. Si-a intrebat prietenii ce cadouri sa le cumpere. Avea planuri. Intentiona sa investeasca intr-o crescatorie de caini de rasa, nici vorba de probleme", a povestit Adrian Musat pentru adevarul.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fratele lui Lucian a mai povestit ca barbatul a disparut dintr-un spital din Germania, unde fusese internat dupa ce fusese implicat intr-o altercatie. Totodata, un alt lucru ciudat, spune acesta, e ca prietenii au adus in tara bagajul victimei.

Barbatul ehotarat sa depune o plangere la Politia Romana pentru a face lumina in acest caz.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI