Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort într-un lac din Italia. Românul ar fi făcut un pariu la beție, care i-a adus moartea. El a zis că poate înota până pe partea cealaltă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr de 19 ani, plecat în vacanță la Costinești, a murit înecat

Pariul morții pentru un român de 49 de ani

În dimineața de joi, doi canoiști i-au zărit trupul românului și au anunțat autoritățile. Se pare că victima ar fi băut alături de alți românii, pe malul lacului. Gașca de prieteni a pus la bătaie un pariu. Ei au întrebat cine este capabil să ajungă primul pe celălalt mal al lacului.

Citeste si: VIDEO| Doi copii dispăruți în apele Siretului

Românul a fost în competiție cu un prieten. Ambii au plonjat în apă, dar amicul s-a întors imediat, în timp ce victima a continuat o vreme și nu s-a mai întors. Deoarece erau cu toții în stare de ebrietate, oamenii nu au observat absența amicului lor. Ei s-au gândit la el, a doua zi de dimineață când s-au trezit din beție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scene șocante s-au derulat pe plaja din Eforie Nord, unde 2 salvamari au fost snopiți în bătaie de mai mulți turiști suparăți

român mort într-un lac din italia
Român înecat în Italia.[Sursa foto: PixaBay]

Echipa 15A a detașamentului din Marino împreună cu Unitatea de scufundări a Pompierilor au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 49 de ani de naționalitate română, după 2 ore de scufundări.

Citeste si: Un copil de 8 ani, mama și bunicul acestuia au murit înecați în râul Motru

Toată gașca de amici a fost audiată de carabinieri în această dimineață. Astfel, s-a reconstituit povestea, descoperindu-se detaliile pariului fatal.

Conform Știri Diaspora, toate persoanele implicate erau oamenii ai străzii, de origine română.

Citeste si: Tragedie în Bacău. Cine sunt cei cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret, în timp ce se scăldau. Doi dintre ei erau frați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si