Tragedia a avut loc pe autostrada A4 din Brescia, miercuri dimineață la ora 8:00. Românul care conducea o dubă, a fost prins între două TIR-uri, între Rivoltella di Desenzano și Centenaro di Lonato. Martorii au declarat că în momentul accidentului, duba cu românul a fost prinsă fără scăpare.

Citeste si: Șoferiță de TIR, celebră pe internet

Șoferul dubei a murit la spital la scurt timp

Șoferul dubei a fost resuscitat minute în șir, iar un elicopter l-a dus de urgență la spitalul din Brescia. Muncitorii aflați în dubă au suferit și ei răni grave, cel de pe bancheta din spate fiind transportat de urgență la spital.

Citeste si: O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în Baia Mare

Starea românului s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Românul avea 39 de ani și era rezident al provinciei Verona din Veneto.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Șoferii celor doup TIR-uri au scăpat doar cu răni ușoare.

Trei persoane rănite la intrarea în Cristian

Cu nicio lună în urmă, pe DN 1, trei persoane au fost rănite la intrarea în Cristian. Poliţiştii rutieri care au ajuns la faţa locului au constatat că în accident sunt implicate un autoturism şi un ansamblu TIR, iar şoferul autotrenului consumase alcool.

Citeste si: Șoferul microbuzului implicat în accidentul de la Iași a salvat două persoane fără să știe

Două autocamioane au luat foc în Constanța

Un alt accident tragic a avut loc în luna decembrie, pe A4, în județul Constanța, după ce un TIR a lovit parapeţii şi a pătruns pe sensul opus, lovind un altul. În urma coliziunii, unul dintre autocamioane a luat foc.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a intervenit în cazul unui accident care a avut loc pe Autostrada A4, la aproximativ 500 de metri de intrarea de la Agigea, sensul spre Ovidiu.

Citeste si: Accident cumplit în județul Prahova. O mașină cu trei pasageri s-a răsturnat

Impactul celor două TIR-uri a avut loc la scurt timp după ce unul dintre vehicule s-a răsturnat și a rupt parapeţii despărţitori ai autostrăzii, lovind un autocamion care circula pe sensul opus. În urma coliziunii, una dintre mașini a luat foc. Unul dintre TIR-uri era încărcat cu piatră, iar celălalt cu cereale.
Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si