Mirel Joacă-Bine a ajuns celebru în România  acum cațiva ani  datorită numelui pe care îl poartă. Acesta a fost ucis în Italia în timp ce încerca să jefuiască un magazin.

Românul  în vârstă de 34 de ani, originar din Brașov, a fost împușcat de proprietarul magazinului. S-a stins din viață luni, în localitatea Santopadre.

Citeste si: Românca dispărută de câteva zile în Italia a fost găsită moartă. Trupul tinerei era întins pe iarbă, sub un copac

Bărbatul încerca să jefuiască o tutungerie

Mirel Joacă-Bine  împreună cu alți doi complici au încercat să jefuiască   o tutungerie din Piazza Marconi din localitatea Santopadre.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După o anchetă, proprietarul tutungeriei, Sandro Fiorelli, în vârstă de 59 de ani, a plecat împreună cu fiul său după ce au închis magazinul. Atunci când s-a întors, acesta a surprins trei persoane pe proprietatea sa. Cel care a auzit zgomote a fost fiul său. Ulterior, bărbatul a văzut că în interior se plimbau mai multe persoane care aveau fețele acoperite cu măști.

Citeste si: Scandal imens provocat de doi români într-un spital din Italia: doi medici bătuţi cu bestialitate și o asistentă a sfârșit cu coastele fracturate

Mirel Joacă-Bine avea asupra sa un pistol

În trecut, proprietarul magazinului a mai fost jefuit. Acesta a luat  o pușcă de vânătoare cu scopul de a-i alunga pe hoți de pe proprietatea sa. La scurt timp a dat nas în nas cu unul dintre hoți. El le-a spus polițiștilor că s-a speriat când l-a surprins pe acesta cu un pistol în mână și cu brațul ridicat orizontal, moment în care a tras cu pușca.

Românul de 34 de ani a fost lovit de un singur glonț. După acest moment, bărbatul s-a târât afară pentru a scăpa, dar nu a reușit. Mirel a picat  jos, de-a lungul aleii care iese din vilă și duce către grădină. Rana i-a fost fatală bărbatului. Cei doi complici au fugit imediat, părăsind localitatea la volanul unei mașini gri.

Citeste si: Furt ca în filme: Italienii care au câștigat titlul mondial la urmărire pe pistă, au rămas fără biciclete a doua zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si