Accidentul a avut loc luni după amiază, la ora 18:00, în zona Verona. Bărbatul cu reședința în San Giorgio Bigarello, este internat la spitalul Borgo Trento din Verona, iar medicii spun ca are șanse slabe de supraviețuire.

Petre Andriescu, în vârstă de 51 de ani, conducea o articulată fără încărcătură pe şoseaua statatlă 51, în zona Nogara, când a pierdut controlul camionului, a ajuns pe contrasens şi s-a răsturnat într-un şanţ de beton, cabina izbind un podeţ.

Ambulanța a ajuns imediat la locul accidentului, apoi a sosit un elicopter şi şoferului i s-a acorda tprimul ajutor în cabina care era un morman de fiare. Au venit apoi pompierii care au muncit trei ore pentru a-l scoate pe român în viaţă din cabină.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

A fost nevoie de trei macarale mobile pentru a ridica din şanţ cabina şi abia după trei ore bărbatul a fost scos din ea, fiind apoi transformat de urgenţă la spital în stare critică.

Gazzettadimantova.gelocal.it

scrie că românul a pierdut controlul volanului fie din cauza unei boli, fie pentru că atenţia i-a fost distrasă, a derapat mai întâi înspre dreapta, a încercat să redreseze camionul şi a pierdut complet direcţia, răsturnându-se în şanţ. Din cauza vitezei, camionul a alunecat de-a lungul şanţului, pe o parte, până la impactul cu un podeţ.

Traficul a fost complet blocat pe şosea preț de mai bine de trei ore.

Sursa foto: Veronasera


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si