Român ucis atac armat Germania. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a primit confirmarea că un cetăţean român se află printre victimele atentatului de la Hanau, din Germania.

”Ministerul Afacerilor Externe informează, cu regret, că autorităţile germane au confirmat, cu puţin timp în urmă, că un cetăţean român se numără printre victim”, a transmis MAE.

Consulatul General al României la Bonn este în contact cu autorităţile locale şi a luat legătura cu familia persoanei decedate pentru a oferi asistenţa necesară în astfel de situaţii.

Citeste si: Atentat cumplit în Germania: Cel puțin nouă morți

Român ucis atac armat Germania. Condoleanțe familiei

”Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiei îndoliate şi condamnă ferm orice act de violenţă şi manifestare xenofobă”, a mai transmis MAE.

Român ucis atac armat Germania. Victima esteun tânăr de 23 de ani dintr-o comună din Giurgiu, care lucra legal în Germania de aproximativ cinci ani.

Citeste si: Printre victimele atentatului din orașul german Hanau se numără și un român

roman ucis atac armat germania
roman ucis atac armat germania

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nouă persoane au fost ucise şi alte câteva rănite, în atacuri armate efectuate miercuri de un trăgător în două baruri din oraşul german Hanau.

Citeste si: Un român a murit în atacurile armate din Germania. Primarul orașului Giurgiu a confirmat că este nepotul lui

Contactat de Libertatea, Primarul comunei Singureni, județul Giurgiu, Marian Pătuleanu, a confirmat că victima ucisă în Germania este chiar nepotul lui.

Marian Pătuleanu a spus că mama tânărului care este ucis este chiar verișoara lui.

Vili Viorel Păun
Vili Viorel Păun

„Este nepotul meu. Tânărul se numește Vili Viorel Păun, 23 de ani”, a mai precizat primarul, potrivit  Libertatea.

Atât tânărul ucis, cât și mama lui, locuiesc în Germania.

„Este adevărat, am vorbit cu rudele copilului. Este adevărat, maşina în care se afla era a lui. Este ceva terifiant. Era tânăr, avea 23 de ani. Stătea în faţa restaurantului, în maşină. Nimeni din România nu a luat legătura cu familia decedatului, nicio autoritate. La momentul actual nu se ştie când va fi adus în ţară, era singur la părinţi”, a declarat Marian Pătuleanu, primarul din Singureni, la România TV.

Vili Viorel Păun
Vili Viorel Păun

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si