Carabinierii au impanzit sambata dupa-amiaza parcarea subterana a unui supermarket din Roma, scrie Corriere della Sera. Anchetatorii au fost alertati dupa ce o crima a fost comisa in acest loc frecventat de copii si familiile lor, la sfarsit de saptamana.

Mihai Condrat a fost taiat in zona gatului cu o bucata de sticla sparta. Din cauza hemoragiei puternice, romanul in varsta de 43 de ani a murit in doar cateva minute.

Medicii chemati de urgenta la fata locului nu l-au mai putut salva, fiind nevoiti sa constate decesul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cel care l-a atacat este Gheorghita Tudorache, un roman de 43 de ani, cu care Condrat s-ar fi certat din motive aparent banale.

Barbatul acuzat de omor calificat a fost arestat de carabinieri. Potrivit presei din Italia, atat autorul crimei, cat si victima sa, nu aveau domiciliu stabil in Roma.

 

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si