Close sidebar
Close sidebar

Roman ucis in Italia! Agresorul i-a taiat gatul cu o sticla sparta

Barbatul, in varsta de 47 de ani, a murit, dupa ce a fost atacat de un roman in parcarea subterana a unui supermarket din Roma. Agresorul este acuzat ca i-a provocat victimei o rana grava in zona gatului cu o sticla sparta. Individul de 43 de ani a fost arestat pentru omor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Carabinierii au impanzit sambata dupa-amiaza parcarea subterana a unui supermarket din Roma, scrie Corriere della Sera. Anchetatorii au fost alertati dupa ce o crima a fost comisa in acest loc frecventat de copii si familiile lor, la sfarsit de saptamana.

Mihai Condrat a fost taiat in zona gatului cu o bucata de sticla sparta. Din cauza hemoragiei puternice, romanul in varsta de 43 de ani a murit in doar cateva minute.

Medicii chemati de urgenta la fata locului nu l-au mai putut salva, fiind nevoiti sa constate decesul.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Cel care l-a atacat este Gheorghita Tudorache, un roman de 43 de ani, cu care Condrat s-ar fi certat din motive aparent banale.

Barbatul acuzat de omor calificat a fost arestat de carabinieri. Potrivit presei din Italia, atat autorul crimei, cat si victima sa, nu aveau domiciliu stabil in Roma.

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI