Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Baiatul venise sa se relaxeze la un meci de fotbal, impreuna cu cativa priteni. La un moment dat, un scandal a izbucnit pe terenul de fotbal, iar tanarul a fost injunghiat mortal. Se pare ca agresorul ar fi tot roman.

Acum, parintii lui care locuiesc in Sopteriu, judetul Bistrita Nasaud, nu stiu de unde sa faca rost de bani ca sa aduca trupul neinsufletit acasa. Familia tanarului este foarte saraca.

Petru Beldean, tatal tanarului:" Cand m-am intors mi-a zis nevasta ca a vorbit cu Raul ca merge la fotbal duminica era bucuros a zis ca ii e dor de surioara lui. A jucat fiobal erau cu romani acolo a fost un conflict spontan s-a bagat si el el a ramas jos injunghiat."

Rozalia Beldean, mama tanarului:" Lucra cu acte legale, trebuia sa vina acasa, era foarte bun la suflet se baga pentru oricine dar uite unde l-a adus orice avea impratea cu toata lumea."



Nelu Tigsorean, unchiul baiatului: "Era sufletist nu mi-a venit sa cred ca se intampla asa ceva. Pe cand sa vina acasa si el dupa un an de zile numai am aflat de mort."

Vasile, prieten:" El era putin mai certaret dar era foarte bun la fotbal, ii placea fotbalul. El s-a dus cu mai multi prieteni romani si s-au luat la harta."


Familia, sarmana, mai are acasa 3 fete; cea mica are doar doi ani si jumatate. Parintii tanarului asteapta acum un ajutor din partea semenilor sa isi poata aduca acasa copilul si sa il ingroape crestineste. Potrivit Stirile Pro TV, repatrierea ii costa 6.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si