MARIA TROFOSILA- mama- aseara i-am auzit vocea si a spus ca se simte rau. Ea plamgea, si plangeam si eu. M-a intrebat daca sunt bine, dar nu vorbea romaneste. In itlaiana? Vorbea in italiana.

Aproape 10 ani s-au scurs de cand mama nu si-a mai auzit fiica la telefon. Desi ultima oara cand a vorbit cu ea si-a dat seama ca ceva rau i se intampla, femeia nu s-a dus la politie.



MARIA TROFOSILA- mama: am facut o prostie. Am sperat ca poate, poate. Cumva revine de undeva ca nu stiam ce sa le spun mare lucru, de unde si cum,plangea si dadea sa spuna, mama, eu sunt, mama, eu sunt... si nu mai putea sa vorveasca prea mult si se auzeau voci de barbat si m-am gandit ca e acolo unde lucreaza ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In realitate, era inceputul cosmarului pe care Cristina avea sa-l traiasca ani la rand: batuta, abuzata, tinuta fara lumina zilei, flamanda, laolalta cu sobolanii, si plina de rani, unele dintre ele, cusute cu ata pescareasca.

FABRIZIO TRIBUZIO, CAPITAN CARABINIERI LAMEZIA TERME
Aceasta este toaleta improvizata pe care intreaga familie o folosea? Da, pentru ca in aceasta baraca nu erau utilitati, apa si energie electrica.

Intreaga familie a fost obligata sa traiasca in aceasta baraca fara utilitati si, mai mult, sechestrati, cu usa inchisa cu lacat.

Aici locuiau romanca si cei doi copii ai sai, nascuti in urma violurilor repetate. Probabil ca tot chinul ei s-ar fi sfarsit demult, daca familia ar fi depus o plangere la politie. Desi o stia disparuta, mama a lipit doar cateva afise in Roma. Uluitor e si ca, in comuna, se stia ca fata parca intrase in pamant.
Dar nimeni nu a miscat un deget.

VASILE CARMOCAN- viceprimar- ati auzit vreodata ca aceasta fata sa fie disparuta, sa o caute cineva? Am auzit vag. Ce ati auzit? Ca nu mai exista, ca este disparuta.

Dureror e ca nici autoritatile din Italia nu au facut nicio ancheta sociala, desi copiii erau luati in evidenta.

"Ambii copii au fost nascuti intr-un spital, tatal copiilor a dus-o pe tanara cand era insarcinata in ultima zi, copiii sunt inregistrati pe numele tatalui, deci sunt luati in evidenta populatiei. Asa a putut fi inscris la scoala baiatul cel mare.

Aici s-ar fi putut afla totul, daca baiatul le-ar fi spus invatatoarelor ce patimeste mama lui. Probabil abuzat psihic, s-a temut. Iar imediat ce a aflat ca dascalii se intereseaza de familia lui, tatal si-a retras copilul de la scoala si s-au mutat cu totii in localitatea in care au fost, in cele din urma, descoperiti. Deocamdata, romanca si cei doi copii ai sai, intre care si o fetita de 3 ani, sunt in grija statului italian. Tanara mai are un baiat acasa, in judetul Constanta, nascut pe cand ea avea doar 17 ani. Copilul a ramas in custodia tatalui, dupa ce tanara a plecat in Italia, la munca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si