Diana Andreea este o eleva de exceptie: are 10 pe line si a obtinut de trei ori premiul special la Olimpiada nationala de limba si literatura romana. In plus a mai obtinut peste 50 de premii, mentiuni şi medalii la concursuri nationale şi judetene de literatura, lingvistica, lectura, limbi straine, biologie, pictura şi altele. A fost prezenta la şase sesiuni de comunicari ştiintifice, cu participare internationala.

„Mi-am format condeiul pregatindu-ma atat pentru olimpiada, cat şi pentru alte concursuri nationale de limba romana, cum ar fi Concursul transcurricular «Ionel Teodoreanu» sau «Un condei numit fair-play».

De fiecare data m-am intors cu premii, iar asta mi-a dat aripi sa-mi perfectionez arta scrisului. Astfel, in spatele celor doua romane scrise stau sute de ore de munca, de incercari, de cautari, şi tot atata pasiune pentru scris şi pentru literatura in general“, spune tanara scriitoare pentru adevarul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A publicat primul roman in 2015, dupa ce l-a scris intr-un timp foarte scurt: in vacanta de vara. Prima carte este legata de concursurile la care participa.

Acest roman se citeşte cu sufletul la gura, are o intriga destul de simpla, dar cu trimiteri absolut uluitoare construite pe simplitate.

M-ar bucura ca mesajul acestei carti sa-i impulsioneze pe colegii ei“, spune Calin Vlasie, directorul general al Editurii Paralela 45, cel care i-a remarcat talentul tinerei. Al doilea doilea roman, „Zbor prin lucarna sparta”, reda viata copiilor fara casa si fara familie.

Povestea integrala a Dianei pe adevarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si