Tragedia a vut loc in noaptea dintre 13 si 14 iulie, intr-o casa din Montepulciano, provincia Siena, unde femeia lucra ca ingrijitoare a doua doamne in varsta. Potrivit carabinierilor, Gaetano Saccone, barbatul de 55 de ani cu care Antoaneta avea un baietel, a intrat in apartament si, luand un cutit din bucatarie, si-a urmarit fosta partenera prin toata casa si in final a injughiat-o in mod repetat. Femeia, transportata la spital, a murit a doua zi dimineata din cauza ranilor grave suferite.

Carabinierii au reusit sa gaseasca ucigasul in zona sudica din Montepulciano datorita celularului sau. Dupa tratative telefonice lungi, barbatul, originar din Catania, s-a predat la cazarma din Montepulciano.

Stiu ca am facut un dezastru” a spus muncitorul militarilor, in special gandindu-se la fiul de 9 ani avut cu femeia pe care a ucis-o. Carabinierii l-au convins pe barbat sa se predea tocmai insistand pe binele copilului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cei doi s-au despartit de un an, dupa o lunga convietuire. Problemele au inceput cand el a incetat sa dea banii de chirie proprietarei case, desi partenera sa continua sa-si plateasca partea. Existand restante, proprietara a inceput sa ceara banii femeii, singura dintre cei doi care lucra.

Pe 14 iulie ar fi trebuit sa se prezinte in fata judecatorului de la tribunalul din Siena pentru a solutiona chestiunea privind chiria neplatita, scrie gazetaromaneasca.com

Citeste si: Un politist de 38 de ani a fost ucis in Gara Suceava- Omul legii a fost injunghiat de mai multe ori de catre un tanar de 24 de ani

O vecina a declarat cotidianului Il Giorno: "Acum trei ani Antoneta a lucrat si pentru noi, cand am avut nevoie in mod urgent de o ingrijitoare. Ii spuneam <<Anna>>, era o persoana amabila, foarte harnica, nu se oprea niciodata. Asista batranii cu pasiune si afectiune. Stiam despre problemele cu partenerul si despre certurile frecvente… Nu ma pot gandi la fiul ei, acel biet copil: e intr-o familie sociala din Chiusi. Anna il iubea foarte mult, lucra mult pentru a-i putea garanta o viata demna".

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si