Maria Popovici este stabilita in Milano si a venit la protestul organizat in Piata Victoriei, vineri. Insa, la 48 de ore de la eveniment ea acuza stari de rau.

„Am fost la Bucuresti la IML si mi-au dat trimitere sa ma duc la spital, dar m-am gandit ca e mai bine sa vin la Timisoara. Ieri (n.r. luni) m-am simtit foarte rau ieri si am fost prima data la ORL, de la ORL m-au trimis la urgente”,

povesteste femeia.

Maria Popovici sustine ca in urma gazelor inhalate in Piata Victoriei, in noaptea de 10 spre 11 august, in jurul orei 3.00, a inceput sa aiba frisoane, dar le-a pus pe seama oboselii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Eram trei persoane care aveam aceleasi simptome. Le-am pus seama oboselii, a adrenalinei. Nu am bagat prea mult in seama”, povesteste Maria Popovici, care a mers si in seara de 11 august in Piata Victoriei.

„Ma usutura ochii si gatul, ma doare capul. Efectiv ma doare carnea de pe mine. Am avut pierderi de memorie. Am momente pe care nu mi le amintesc exact. Am momente de confuzie. Eu sunt o persoana foarte calculata, atenta la ce vorbesc, dar prietena mea vorbea ieri cu mine si imi spunea ca sunt pe alta lume.

Nu ma recunosc nici eu. Sper sa treaca. Merg la IML si asteptam sa ne spuna care sunt urmatorii pasi”, sustine Maria Popovici.

Alte doua femei din Timisoara acuza stari de rau supa ce au participat la protest.

Sursa: adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si