Close sidebar
Close sidebar

Româncă din Italia și bătrânul pe care îl îngrijea, găsiți morți în casă

Emilia, o româncă din Italia, a fost găsită moartă în aceeași casă cu bătrânul pe care îl îngrijea. Cei doi erau bine văzuți în comunitatea din Villanova del Battista, districtul Pila, iar vecinii nu își explică cum s-a produs tragedia.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi au fost găsiți fără suflare în cursul acestei zile, informează ottopagine.it. Primul trup descoperit a fost cel al lui Carmine Iannarone, un bărbat în vârstă de 99 de ani. După două ore, într-o camera alăturată, a fost găsită și Emilia, o româncă de 64 de ani.

Citeste si: Un fost sportiv a fost găsit mort în casă abia după un an de la deces

Carabinierii sosiți la fața locului au fost cei care au identificat-o pe femeie. La locație au ajuns și medicii legiști, care au efectuat deja primele investigații.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Doliu în muzica populară românească: Un celebru cântăreț a fost găsit mort în casă

Potrivit sursei citate, vecinii nu au văzut sau auzit nimic suspect. Se pare că bărbatul, care era cardiac, ar fi fost într-o stare critică în ultimele zile, însă moartea româncei ridică semne de întrebare, scrie observatornews.ro.

Citeste si: Luca Ionut, baietelul omorat in bataie de mama lui, ar fi implinit 10 ani! Ce a aparut pe Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI