Close sidebar
Close sidebar

Romanca gasita moarta in autocar in Italia se numea Andreea si avea 3 copii. Micutii nu au aflat ca nu isi vor mai imbratisa mama niciodata! "De ce nu ne suna mami ... a ajuns cu bine?"

Romanca gasita moarta in autocar in Italia avea 30 de ani si numea Andreea Irina Mailat. Mama a trei copii, de 14, 7 si 5 anisori, Andrea locuia in Hunedoara si venea in Peninsula pentru a munci ca ingrijitoare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

A plecat spre Italia, unde avea sa inlocuiasca pe un post de ingrijitoare o prietena timp de doua luni de zile, ca mai mult nu prea putea sta. Are acasa copii mici, care au nevoie de ea si care acum il intreaba pe tatal lor: „De ce nu suna mami? A ajuns cu bine, ce zice?” „Nu le-am spus inca ce s-a intamplat cu Andreea, mi-e frica si nu stiu cum sa le spun, deocamdata au vazut ca se aduna lume la noi si le-am zis ca lui mami i s-a facut rau tare si este internata intr-un spital din Italia”.

Nenorocirea decesului sotiei si toate grijile s-au abatut deodata pe umerii tatalui: „Mi-am luat concediu fara plata pentru o perioada, sa pot sta cu copiii.”, ne marturiseste Cristi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tragedia a avut loc in cursul zilei de ieri, 1 martie 2018, cand Andreea Irina Mailat in varsta de numai 30 de ani a fost gasita fara viata in interiorul unui autocar „Atlassib Italia Srl”, parcat la sediul firmei din via Marconi a localitatii Caselle di Selvazzano Dentro, provincia italiana Padova.

In prezent, trupul neinsufletit al conationalei noastre se afla la morga spitalului din Padova, sotul Cristi Mailat impreuna cu ceilalti membri ai familiei asteapta confirmarea de a putea sa o ia acasa.  O nenorocire la care nimeni nu se astepta, o moarte neprevazuta cazuta ca un traznet pe capul acestor oameni, ai acestor copii care vor trebui sa creasca fara mama.

Sursa: rotalianul.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI