O femeie care lucra în Italia a fost găsită decedată în casa în care lucra. Românca îngrijea un bătrân, iar familia s-a panicat pentru că nu puteau să o contacteze de câteva zile. Mătușa îngrijitoarei a murit și ea, în urmă cu doar câteva luni. Femeia a avut aceeași soartă.

Românca a fost descoperită moartă în casa în care presta servicii. Ea îngrijea un bătrân, în vârstă de 98 de ani.

Îngrijitoarea, în vârstă de 50 de ani, a rămas în locuința italianului chiar dacă el a murit în urmă cu o săptămână. Femeia avea să plece de îndată ce își găsea un loc de muncă.

Citeste si: Opt persoane ucise în doar două ore, în trei centre de spa diferite

Potrivit publicației italiele Piazza Salento, românca nu a mai putut fi contactată de familie timp de mai multe zile. Oamenii s-au alarmat și au apelat la rudele în viață ale bătrânului pe care femeia l-a îngrijit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

româncă găsită moartă în casa în care lucra
Româncă găsită moartă în Italia.[Sursa foto: spynews]

Citeste si: Încă o minoră moartă după ce s-a uitat pe TikTok. Copiii devin victimele „jocului cu eșarfa”

Vineri, poliția a mers în casa italianului de 98 de ani. Acolo, au descoperit-o pe românca, de 50 de ani, care era așezată la masă, însă fără semne vitale. Medicii au transmis că românca a suferit un infarct. Mătușa româncei a avut același sfârșit tragic.

Ea a fost găsită moartă, în urmă cu doar câteva luni, tot în casa în care lucra din Italia.

Italia- alegerea românilor pentru a obține un loc de muncă

Tot mai mulți români pleacă peste hotare pentru un trai mai bun. Italia este în topul preferințelor românilor pentru a pleca la muncă. Cazurile din Peninsulă care implică și cetățeni români șochează o lume întreagă. În urmă cu doar o lună, o familie din Italia a adoptat o româncă. Aceasta a primit imediat închisoare pe viață după ce și-a omorât cea mai bună prietenă.

Citeste si: Informaţii de ultimă oră în cazul Valentinei Nica, fata incendiată din Buzău

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cele două tinere au fost amândouă adoptate în Italia. Cele două au început să aibă anumite neînțelegeri, din cauză că Margareta Buffa a dorit să o implice pe amica sa Nicoletta Indelicato, într-o rețea de prostituție. Cum lucrurile nu au decurs așa, Margareta și-a ucis amica.

Femeia i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, apoi a incendiat-o, aruncându-i trupul pe un câmp. În semn de omagiu, toate magazinele din orașul Marsala au fost închise ăn ziua înmormântării Nicolettei.

Citeste si: Bebeluș mort din cauza unui accident halucinant! A fost sugrumat de șnurul unui balon legat de pătuțul său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si