Lidia P, o romanca arsa de vie la un restaurant din Paris, a vorbit in premiera despre experienta ei, la 6 luni de la atac. Bistriteanca de 23 de ani sustine ca in acele momente, in care si-a privit moartea in fata, l-a descoperit pe Dumnezeu.

„Ai vreodata senzatia ca viata pe care o traiesti nu este a ta? Ca toata lumea din jurul tau traieste, iar tu doar respiri si privesti? Da, eu am simtit asta cand eram la un pas de moarte! Si atunci mi-am dat seama ca viata, familia

si Dumnezeu sunt cele mai de pret lucruri. Fara ele nu mai existam, ramaneam doar o amintire! Pacat ca unii oameni, in general, isi aduc aminte de Dumnezeu doar atunci cand au nevoie. Cand sunt raniti, cand sunt bolnavi sau au probleme... iar in momentele de varf uita sa-i multumeasca pentru ce le-a dat. Urat din partea lor, avand in vedere ca El e langa ei la fiecare pas”, a spus Lidia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Romanca a postat mai multe fotografii cu ea in ultima luna, in care nu pare sa sufere de rani vizibile. Ea a fost tratata in Franta, tara in care se afla si in acest moment, se pare.
In iunie 2017, Lidia lucra la un restuarant romanesc din Paris, care a fost atacat de 3 indivizi necunoscuti, inarmati cu cocktailuri Molotov si grenade lacrimogene.

Ea a fost filmata in timp ce se zbatea pe asfaltul din fata localului alaturi de Domnica, o tanara din Republica Moldova, care de asemenea a fost ranita grav in timpul atacului. Pe imaginile care au facut inconjurul agentiilor de presa din toata lumea se vede cum cele doua fete agonizau, fara ca cineva sa intervina pentru ele, cu toate ca scena a avut loc in plina zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si