O româncă de 38 de ani se zbate între viață și moarte pe patul de spital. Femeia a fost înjunghiată în plină stradă de fostul iubit italian.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de luni, în jurul orei 18.30, pe o stradă din Salerno (provincia Campania).

Fostul iubit al româncei, un italian în vârstă de 64 de ani, a urmărit-o pe femeie, în trafic, iar la un moment dat i-a blocat maşina.

Citeste si: Elevele din Iași prinse în infernul din Sri Lanka au revenit in România

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sub ochii îngroziţi ai trecătorilor, italianul, înarmat cu un cuţit cu lama de 35 de centimetri, a înjunghiat-o pe româncă direct în inimă şi apoi s-a baricadat în maşina sa, care între timp fusese blocată de alţi şoferi.

Românca a reuşit să coboare din maşină, însă s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.

Un militar aflat în timpul liber i-a acordat primul ajutor româncei, în timp ce alţi martori îngroziţi au sunat la Poliţie.

Suspectul a fost dezarmat şi apoi imobilizat de echipajele de Poliţie.

Românca înjunghiată în inimă a fost transportată în stare critică la spitalul San Giovanni di Dio, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

Potrivit lastampa.it, italianul o hărţuia de mai mulţi ani pe româncă, iar în anul 2014 chiar a avut interdicţie de a se apropia de o altă femeie pe care a bătut-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si