Close sidebar
Close sidebar

Româncă înjunghiată în inimă de iubitul italian, pe o stradă din Salerno

O româncă a fost înjunghiată în inimă pe o stradă din Italia chiar de către fostul iubit.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

O româncă de 38 de ani se zbate între viață și moarte pe patul de spital. Femeia a fost înjunghiată în plină stradă de fostul iubit italian.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de luni, în jurul orei 18.30, pe o stradă din Salerno (provincia Campania).

Fostul iubit al româncei, un italian în vârstă de 64 de ani, a urmărit-o pe femeie, în trafic, iar la un moment dat i-a blocat maşina.

Citeste si: Elevele din Iași prinse în infernul din Sri Lanka au revenit in România

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sub ochii îngroziţi ai trecătorilor, italianul, înarmat cu un cuţit cu lama de 35 de centimetri, a înjunghiat-o pe româncă direct în inimă şi apoi s-a baricadat în maşina sa, care între timp fusese blocată de alţi şoferi.

Românca a reuşit să coboare din maşină, însă s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.

Un militar aflat în timpul liber i-a acordat primul ajutor româncei, în timp ce alţi martori îngroziţi au sunat la Poliţie.

Suspectul a fost dezarmat şi apoi imobilizat de echipajele de Poliţie.

Românca înjunghiată în inimă a fost transportată în stare critică la spitalul San Giovanni di Dio, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

Potrivit lastampa.it, italianul o hărţuia de mai mulţi ani pe româncă, iar în anul 2014 chiar a avut interdicţie de a se apropia de o altă femeie pe care a bătut-o.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI