Close sidebar
Close sidebar

Româncă, mama unui bebeluș de 7 luni, dispărută de 12 zile în Spania. Dana e de negăsit

Dana Leonte, o româncă de 31 de ani stabilită în Spania, este dat dispărută de pe 12 iunie, de către iubitul ei spaniol. Femeia, mama unui bebeluș de doar 7 luni și proprietară a unui bar, a fost văzută ultima oară în Arenas, provincia Malaga.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Românca locuia în Spania de aproape 15 ani, iar în urmă cu doar șapte luni devenise mămică, un lucru pe care și-l dorea de mult timp.

Partenerul ei de viață, Sergio Ruiz, este cel care a raportat dispariția la Garda Civilă, pe 12 iunie, după ce femeia s-a dus la serviciu și nu s-a mai întors acasă, informează El Espanol.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fratele Danei, Florin Leonte, nu crede că femeia ar fi plecat din proprie inițiativă, așa cum susține spaniolul. Acesta a declarat că "ceva s-a întâmplat", pentru că femeii nu îi stătea în fire să plece fără a anunța, mai ales acum, când avea de crescut o fetiță.

"Stătea mereu pe telefonul mobil iar acum nu mai știm nimic de ea", a spus el, conform observator.tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI