Întâmplarea a avut loc  în Slovacia. Acolo o femeie a fost găsită moartă în camera de hotel. Cadavrul a fost găsit de recepționera hotelului. Ea a sunat imediat la 112, iar oamenii legii consideră că este vorba de o crimă. Cadrele medicale care au ajuns la fața locului nu au putut să o salveze pe tânără.

Citeste si: VIDEO| Un copil de 13 ani din Maramureș și-a pus capăt zilelor

Tânăra a fost găsită fără suflare în camera unui hotel din Slovacia. Poliția bănuiește că este vorba despre o crimă.

Româncă- găsită moartă la hotel

O româncă a fost găsită fără suflare în camera unui hotel din Slovacia, iar recepționera a fost cea care i-a descoperit trupul neînsuflețit. Aceasta a alertat imediat autoritățile și medicii, iar în momentul în care au ajuns la locul incidentului, femeia era decedată și nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Citeste si: Caz înfiorător. Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele pentru că i s-a interzis accesul la internet

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Jana Šimunková, purtătorul de cuvânt a Direcției Regionale a Forțelor de Poliție din Bratislava, a spus că în interiorul uneia dintre camere a fost găsit cadavrul unei tinere, fără semne de viață.

Citeste si: VIDEO| Detalii șocante din cazul fetiței ucise de fratele vitreg

„În interiorul uneia dintre camere a fost găsit cadavrul unei tinere, fără semne de viață.

La fața locului s-a descoperit că femeia avea printre bunuri un act de identitate. A fost chemat și un medic legist, care a constatat decesul și nu a exclus nicio crimă. Prin rumare, medicul legist a dispus efectuarea autopisiei", a spus Jana Šimunková.

Jana Šimunková a spus că un membru împuternicit al Poliției din Bratislava a început urmărirea penală în materia infracțiunii de omor.

Citeste si: EXCLUSIV! O nouă probă care dă peste cap ancheta în cazul celor doi studenți uciși în vila din Iași! ADN-ul lui Sami El Bourkadi, găsit și pe încălțările lui Youssef! Ai cui sunt, totuși, adidașii abandonați la locul crimei? „Acel cineva a aprins și focul

„Un membru împuternicit al Direcției raionale a Poliției din Bratislava II a început urmărirea penală în materia infracțiunii de omor. Polițiștii efectuează, în prezent, și alte demersuri procedurale pentru stabilirea identității persoanei”, a spus purtătorul de cuvânt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si