Close sidebar
Close sidebar

O româncă a obținut peste 40.000 de euro după ce a mințit o bătrână din Italia că i-au murit trei copii

O româncă a reușit să păcălească o bătrână de 82 de ani din Italia să îi dea toți banii pe care i-a strâns o viață întreagă.

Madalina Grigore,

O româncă și-a înscenat o viață grea pentru a păcăli o bătrână din Italia. Românca a reușit să obțină de la pensionară peste 40.000 de euro.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românca în vârstă de 49 de ani a reușit să convingă o bătrână din provincia Ancona să-i dea peste 40.000 de euro. Cele două s-ar fi întâlnit în urmă cu cinci ani pe treptele unei biserici din Falconara. Femeia a început să îi povestească bătrânei dramele prin care a trecut de-a lungul vieții.

Citeste si: Moartea unei românce a dus la o mișcare amplă împotriva instituțiilor statului, în Spania. Femeia era victima traficului de persoane

Românca a inventat întreaga poveste

Românca i-ar fi spus bătrânei că și-ar fi pierdut toți cei trei copii pe care îi avea în decursul a cinci ani.

Potrivit acesteia, unul dintre copii ar fi murit în Olanda, într-un accident de maşină, iar ceilalţi doi, gemeni, au murit la cinci ani din cauza unor atacuri cerebrale. 

Surprinsă și emoționată de povestea de viață a româncei, pensionara din Italia i-ar fi dat sume mari de bani pentru a plăti înmormântările celor trei copii, românca reușin astfel să obțină o sumă de peste 40.000 de euro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

Când a anunțat bătrâna poliția 

Bătrâna și-a dat seama că este ceva la mijloc în momentul în care a vrut să își plătească facturile și nu mai avea niciun ban în cont. În acea clipă femeia a anunțat poliția. Autoritățile italiene au urmat firul poveștii după cum le-a spus bătrâna și au ajuns la femeia româncă, care, între timp și-a organizat bine viața, avea mai multe bunuri, printre care și o mașină de lux.

De asemenea, românca mai deținea o dronă în valoare de 2.000 de euro, dar şi alte bunuri de valoare.

În cauză, româncei i-a fost retrasă cetățenia italiană, iar pe numele ei autoritățile din Italia au deschis un dosar penal.

Citeste si: Patru români au crezut că au dat lovitura în Italia. S-au angajat la Amazon și au furat marfă de un milion de euro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI