O româncă a fost reținută pe aeroportul Henri Coandă din București, după ce ar fi fost prinsă cu droguri în valoare de 80.000 de euro.

Femeia venea din Londra și ar fi vrut să ajungă la Tel Aviv

Potrivit comunicatului oferit de Poliția de Frontieră, femeia, care venea din Londra, ar fi transportat în bagaj cantitatea de 159 grame de cocaină. Drogurile erau distribuite în 12 cașete.

Potrivit unor surse ale Știrilor ProTV, femeia urma să călătorească spre Tel Aviv. 

”Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Aeroport Henri Coandă au depistat asupra unei românce care se afla în zona de tranzit a aeroportului, cantitatea de 159 grame de cocaină. În cauză, se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor DIICOT- Structura Centrală, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor trafic de droguri de mare risc și tentativă la trafic internațional de droguri de mare risc, care au dispus reţinerea persoanei în cauză”, a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat. 

Femeia venea din Londra și ar fi vrut să ajungă la Tel Aviv.

Femeia venea din Londra și ar fi vrut să ajungă la Tel Aviv.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest caz, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Această propunere a venit din partea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București.

În comunicatul Poliției de Frontieră este precizat faptul că activitățile judiciare au fost realizate de către polițiști din cadrul IGPF- Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București-Otopeni- Serviciul de Prevenire şi Combatere a Migrației Ilegale şi Infracționalității Transfrontaliere și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București- Serviciul Antidrog.

Totodată, activitățile de cercetare au beneficiat de sprijinul Serviciilor Criminalistice din cadrul Poliției Capitalei și Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

MAE atenţionează că în 32 de țări infracțiunile cu droguri sunt pedepsite cu moartea

În luna iulie, un cetăţean tunisian căutat de autorităţile din Italia pentru trafic de droguri a fost reţinut de poliţişti pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni pentru trafic de droguri. Bărbatul de 43 de ani a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. 

În luna iulie, un cetăţean tunisian căutat de autorităţile din Italia pentru trafic de droguri a fost reţinut de poliţişti pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni pentru trafic de droguri.

În luna iulie, un cetăţean tunisian căutat de autorităţile din Italia pentru trafic de droguri a fost reţinut de poliţişti pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni pentru trafic de droguri.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: O elevă din Iași a fost agresată de două colege, după ce victima i-ar fi spus dirigintei că este amenințată: „Gata, gata. Ridică-te, bravo!”

Ministerul Afacerilor Externe, în colaborare cu Agenţia Naţională Antidrog, a iniţiat, pe 14 septembrie, o campanie antidrog, care își dorește să combată transportul drogurilor între hotare. Totodată, MAE a anunțat faptul că în 32 de ţări se aplică pedeapsa cu moartea în infracțiunile cu droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si