Doina Matei a atras ura italienilor in 2007, cand, dupa o altercatie la metroul din Roma a ucis-o pe Vanessa Russo, careia i-a strapuns ochiul cu umbrela. Varful acesteia a ajuns in creierul italiencei, iar Vanessa a decedat dupa o zi de coma.

Doina Matei, care era prostituata, a fost condamnata la 16 ani de inchisoare, dar din 2015 a beneficiat de un regim de detentie semideschis, adica in timpul zilei putea sa se duca sa lucreze la o pizzerie, iar seara revenea la penitenciarul din Venezia.
La un moment dat, Doina si-a creat un cont de Facebook, cu un nume fals, si a postat diverse fotografii, care o infatisau in libertate, zambitoare la malul marii, in costum de baie. Italienii s-au aratat indignati, iar parintii fetei ucise au declarat presei: "Cand am vazut acele poze, cand am vazut-o razand in bikini la mare, sau cu degetul mare in sus în semn de victorie, de libertate, am simtit un cutit in inima. Fiica noastra in mormant si ea la mare!”.
Acum o luna, procurorii au decis sa-i suspende regimul semideschis, dar ieri avocatii romancei au obtinut revenirea la acest regim, sustinand ca Doina a avut un comportament ireprosabil in inchisoare si ca aceasta nu stia ca nu are voie sa acceseze conturile de socializare. Pana la urma, Tribunalul de Supraveghere din Venezia a revocat masura restrictiva pentru Doina Matei, care va putea beneficia de permise diurne pentru a merge la munca, dar nu va mai avea acces la internet.


Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si