Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Româncă renumită în Italia, găsită fără viață

„Vorbim despre Gabriela Salgău, o româncă în vârstă de 51, de ani cunoscută în Italia după ce câștigase anul trecut titlul de Miss Lady Sanremo 2022. Pentru că nu mai reușeau să o contacteze de zile bune, familia acesteia a sunat la 112. Din păcate, femeia a fost găsită fără suflare în propria locuință.

Din primele informații se pare că decesul ar fi survenit în urma unui infarct brusc, însă, autoritățile italiene au demarat o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Românca în vârstă de 51 de ani era originară din localitatea Sfântul Ilie din județul Suceava, se stabilise în Italia în urmă cu mai mulți ani, iar în prezent aceasta locuia alături de familia ei, în Veneția.

În anul 2022, Gabriela câștigase titlul de Miss Lady Sanremo, asta după ce în urmă cu câțiva ani câștigase și concursul de frumusețe Miss Ragazza Cinema. Mai mult decât atât, femeia era cunoscută și pentru implicarea sa în cauze nobile, în special în lupta împotriva violenței asupra femeilor.”,

transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si