Close sidebar
Close sidebar

Romanca, umilita de autoritatile din Italia dupa cutremur: "S-a uitat la noi de parca am fi c***e". Marturia plina de revolta a femeii care se simte discriminata

Dezastru după dezastru în Italia. Devastatoarele cutremure din această ţară greu încercată au fost urmate de o tornadă apocaliptică. Toată coasta de vest a ţării e în stare de şoc. Furtuna nemaiîntâlnită a ucis 2 oameni. ##VIDEO33186##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Inchipuiti-va ce este in sufletul celor care traiesc acest cosmar al naturii. Mai sa spui ca este ireal felul in care tornadele uriase se misca incredibil de repede si distrug totul in cale.

Italia este in soc dupa o saptamana de la ultimul cutremur care a distrus zeci de cladiri si a lasat oameni pe drumuri. Iar nenorocirile de care au parte bietii oameni par fara sfarsit. Tornadele au facut parpad. Autoritatile au inchis scolile. Cinci oameni au murit, cateva zeci sunt raniti.

Romanul care sustine ca i-a avertizat pe Facebook pe locuitorii italiei inainte de cutremur, revine cu un nou semnal de alarma.

Ion Burculet, astrolog: „ Evenimentele care se petrec la ora actuala in Italia au inceput imediat dupa primavara, conform astrogramei italiei. Am vazut predispozitia si ca vor avea loc aceaste evenimente imediat dupa primavara anului 2016”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Iar seismele si furtunile nu se vor opri prea curand.

„Va fi in continuare sub semnul intrebariicu ceea ce inseamna starea meteorologica si schimbarile vremii in Italia. Vor mai avea loc cutremure si accidentari in masa, evident ca accidentarile in masa pot fi provocate de cutremure sau de alte fenomene ale naturii”, mai spune astrologul.

Desi stie ca oamenii nu prea ofera credibilitate astrologilor, Ion Burculet e ferm convins ca la mijloc nu este vorba decat despre niste calcule stiintifice. Si are un mesaj si pentru Romania: „Ultima perioada a anului 2016 si inceputul anului 2017 va fi pentru Romania deficitar din punct de vedere meteorologic. Cutr emurele din acest moment de pe tot mapamondul nu sunt niste normalitati, a fost o perioada asemanatoare in 1938-1940 cand in Romania a fost cutremur pe 9-10 noiembrie”.

Fereasca Dumnezeu, spun cei care au pierdut totul intr-o clipa, dupa cutremurele devastatoare din Italia. Romanii care muncesc in Peninsula sa plang ca sunt discriminati. Aurelia Chiriac a ajuns, alaturi de alti sinistrati intr-un hotel din Trasimeno, dupa ce orasul in care locuia a fost ras de pe fata pamantului.

Asta-i rujul. Ea s-a uitat in felul ca noi suntem curve. Le-ati primit pentru ca le-ati cerut? Nu, mi-a zis ia-le si tu pe astea, ca atat a mai ramas si am zis ca eu nu ma dau cu asa ceva”, povesteste femeia.

Este marturia plina de revolta a unei romance care a muncit si a platit taxe in Italia ani de zile, dar care se simte discriminata: „Am zis ca am nevoie de un sapun si o pasta de dinti si nu mi s-a dat”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI