Românca a trăit prin clipe de coșmar când avea 27 de ani. Ea a fost victima a violenței domestice. Soțul ei a separat-o de cei doi copii și a dat-o afară din casă. Tânăra a ajuns pe stradă și a mers să locuiască cu sora ei. Atunci, sora a vândut-o unor proxeneți. După zece luni de calvar, tânăra a fost salvată de un șofer de TIR în Spania.

Citeste si: Caz șocant: o femeie și-a ucis tatăl după ce a lăsat-o însărcinată

Femeia a căutat sprijin la sora ei. După ce soțul a dat-o afară din casă a mers să locuiască cu ea. Sora a vândut-o unei mafii și timp de 10 luni tânăra a fost forțată să se prostitueze sub amenințarea cu moartea.

Românca a fost obligată să se prostitueze

Tânăra este una dintre victimele care, la fel ca multe altele, a căzut în mâinile mafiei cu falsa promisiune a unui loc de muncă. Propria soră a vândut-o unor bărbați care au promis că o vor duce în Franța la muncă, să culeagă cartofi.

Citeste si: VIDEO| Război sângeros între clanuri. Totul a pornit de la o fată

româncă vândută proxeneților de sora ei
Româncă vândută proxeneților.[Sursa foto: PixaBay]

10 luni la rând, românca a fost forțată să se prostitueze în diferite țări din Europa; în apartamente, cluburi de noapte, pe stradă, dar întotdeauna fiind amenințată că, dacă va îndrăzni să spună ceva sau va încerca să fugă, copii ei vor fi uciși.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cât a fost captivă, femeia a asistat la clipe de groază, la un tratament crud la care a fost supusă atât ea, cât și celelalte femei pe care le-a cunoscut acolo. Multe dintre ele au fost abuzate, forțate să consume substanțe interzise, ba chiar și ucise.

Românca și-a făcut curaj să povestească momentele prin care a trecut, caracterizându-le ca pe un iad care i-a făcut acele zece luni de captivitate „ca 20 de ani”.

Citeste si: Tatăl criminal care și-a ucis copilul, în vârstă de 8 ani, condamnat pe viață?! Detalii din anchetă

Într-o zi românca a fugit să scape de iad. În ziua cu fuga era în La Junquera, unde a fost dusă împreună cu alte femei, pe stradă. Tânăra a povestit că i-a propus agresorului ei să îi dea orice sumă, oricât de mare ar fi ea, pentru a o lăsa să plece, însă acesta i-a spus că nici măcar dacă muncește toată viața nu ar putea strânge acei bani.

Când nu a fost supravegheată ea a mers disperată la o benzinărie și a cerut ajutor unui șofer de camion portughez. A reușit să îi spună ce se întâmplă cu ajutorul traducătorului de pe telefonul mobil, iar acesta a salvat-o.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La început s-a oferit să plătească o mie de euro proxenetului pentru a-mi da actele și să mă lase să plec, dar l-am convins că dacă va face asta ne vor ucide pe amândoi”, a declarat românca.

Citeste si: A fost arestat principalul vinovat de uciderea româncei de 19 ani. Florina Gogos a fost omorâtă și aruncată într-un șanț, în Spania

Șoferul a luat-o și au mers în alt oraș. Acolo au sunat la Poliție, iar agenții de la Garda Civilă au pus-o în contact cu Asociația Adoratrices. Românca a reușit să scape de iad.

Ea este bine în prezent. Tânăra și-a făcut o nouă relație, iar recent a devenit mămică de fată. Românca nu a mai putut să-și vadă copiii din România. Femeia s-a stabilit în Spania, acolo unde are și un loc de muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si