Close sidebar
Close sidebar

O tânără româncă a fost vândută proxeneților, chiar de sora ei: „Am avut nevoie de ajutor psihiatric”

O româncă a fost vândută unor proxeneți chiar de sora ei. Ea a fost salvată de un șofer de TIR, în Spania.

Georgiana Balaban,

Cazul șocant al unei românce. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românca a trăit prin clipe de coșmar când avea 27 de ani. Ea a fost victima a violenței domestice. Soțul ei a separat-o de cei doi copii și a dat-o afară din casă. Tânăra a ajuns pe stradă și a mers să locuiască cu sora ei. Atunci, sora a vândut-o unor proxeneți. După zece luni de calvar, tânăra a fost salvată de un șofer de TIR în Spania.

Citeste si: Caz șocant: o femeie și-a ucis tatăl după ce a lăsat-o însărcinată

Femeia a căutat sprijin la sora ei. După ce soțul a dat-o afară din casă a mers să locuiască cu ea. Sora a vândut-o unei mafii și timp de 10 luni tânăra a fost forțată să se prostitueze sub amenințarea cu moartea.

Românca a fost obligată să se prostitueze

Tânăra este una dintre victimele care, la fel ca multe altele, a căzut în mâinile mafiei cu falsa promisiune a unui loc de muncă. Propria soră a vândut-o unor bărbați care au promis că o vor duce în Franța la muncă, să culeagă cartofi.

Citeste si: VIDEO| Război sângeros între clanuri. Totul a pornit de la o fată

Româncă vândută proxeneților. [Sursa foto: PixaBay]

10 luni la rând, românca a fost forțată să se prostitueze în diferite țări din Europa; în apartamente, cluburi de noapte, pe stradă, dar întotdeauna fiind amenințată că, dacă va îndrăzni să spună ceva sau va încerca să fugă, copii ei vor fi uciși.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cât a fost captivă, femeia a asistat la clipe de groază, la un tratament crud la care a fost supusă atât ea, cât și celelalte femei pe care le-a cunoscut acolo. Multe dintre ele au fost abuzate, forțate să consume substanțe interzise, ba chiar și ucise.

Românca și-a făcut curaj să povestească momentele prin care a trecut, caracterizându-le ca pe un iad care i-a făcut acele zece luni de captivitate „ca 20 de ani”.

Citeste si: Tatăl criminal care și-a ucis copilul, în vârstă de 8 ani, condamnat pe viață?! Detalii din anchetă

Într-o zi românca a fugit să scape de iad. În ziua cu fuga era în La Junquera, unde a fost dusă împreună cu alte femei, pe stradă. Tânăra a povestit că i-a propus agresorului ei să îi dea orice sumă, oricât de mare ar fi ea, pentru a o lăsa să plece, însă acesta i-a spus că nici măcar dacă muncește toată viața nu ar putea strânge acei bani.

Când nu a fost supravegheată ea a mers disperată la o benzinărie și a cerut ajutor unui șofer de camion portughez. A reușit să îi spună ce se întâmplă cu ajutorul traducătorului de pe telefonul mobil, iar acesta a salvat-o.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„La început s-a oferit să plătească o mie de euro proxenetului pentru a-mi da actele și să mă lase să plec, dar l-am convins că dacă va face asta ne vor ucide pe amândoi”, a declarat românca.

Citeste si: A fost arestat principalul vinovat de uciderea româncei de 19 ani. Florina Gogos a fost omorâtă și aruncată într-un șanț, în Spania

Șoferul a luat-o și au mers în alt oraș. Acolo au sunat la Poliție, iar agenții de la Garda Civilă au pus-o în contact cu Asociația Adoratrices. Românca a reușit să scape de iad.

Ea este bine în prezent. Tânăra și-a făcut o nouă relație, iar recent a devenit mămică de fată. Românca nu a mai putut să-și vadă copiii din România. Femeia s-a stabilit în Spania, acolo unde are și un loc de muncă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI