Competiția de Culturism și Fitness a debutat la Cluj-Napoca cu un campionat european universitar. Tinerele pasionate de sport s-au întrecut în cele mai spectaculoase prezentări.

Citește și: VIDEO. Fostul model de fitness Loni Willison, filmată în timp ce căuta prin gunoaie. Cum a ajuns homeless blonda milionară

Campioanele noastre la fitness au defilat cu zâmbetul pe buze pe tocuri

Câștigătoarea cupei universitare este însă din România. Ilinca Chirilă s-a clasat pe primul loc în concurs după o defilare care a primit aprecierile juriului internațional. Tânăra de 21 de ani este din Iași și participă la astfel de competiții din pură pasiune.

Ilinca Chirilă, sportivă: ”Sunt în pregătire continuă de aproape doi ani de zile. Am început pregătirea în decembrie, am fost în off season până în decembrie. Nu mănânc carne absolut deloc, sunt vegetariană.”

Și Mădălina a reușit să impresioneze pe scena de la Cluj. Tânăra din Timișoara s-a clasat pe al II-lea loc la competiția de bikini fitness.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mădălina Stanca, sportivă: ”Cel mai greu este să ții pasul cu toate zilele de antrenament și cu dieta, să reușești să te odihnești, să îți lași corpul să se recupereze după o zi de antrenament.”

Că sportul nu are vârstă o demonstrează și participanții trecuți de 45 de ani în cadrul competițiilor de culturism și fitness. La 47 de ani, Virginia Laic a câștigat medalia de aur la bikini fitness la categoria masters.

De profesie medic stomatolog, Virginia face sacrificii uriașe pentru participarea la competiții.

Virginia Laic, sportivă: ”Este cu adevărat o provocare pentru că viața de medic nu este una simplă și e nevoie să fii mereu acolo pentru pacienții tăi plus că sunt mamă, am o fiică de 21 de ani și un băiat de 11 și este cu adevărat greu.”

Sportivii români reușesc să facă performanțe și în străinătate. De la competițiile balcanice tinerii au reușit să se întoarcă cu o mulțime de medalii, iar lotul național se pregătește să plece în Spania și vrea să își păstreze în continuare titlul european câștigat anul trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si