Polițiștii argeșeni au finalizat ancheta deschisă în urma reclamației unui bărbat din Pakistan potrivit căreia a fost jefuit de două femei şi un tânăr, după ce a chemat într-o locuinţă o prostituată. În dosar, o a treia femeie a fost pusă sub acuzare, pe motiv că a încercat să îi inducă în eroare pe anchetatori, depunând mărturie mincinoasă.

Ce au anunțat oamenii legii

Conform datelor furnizate de IPJ Argeș, polițiștii de la Investigații Criminale Piteşti propun procurorilor trimiterea în judecată a trei femei şi a unui bărbat, într-un dosar de tâlhărie calificată şi mărturie mincinoasă.

Citește și: O armă căutată de autoritățile italiene a fost găsită asupra unui bărbat din Brăila

Dosarul a fost deschis după tâlhărirea unui cetățean pakistanez, care în luna Ianuarie a acestui an a chemat într-o locuinţă din Piteşti o prostituată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Trei bărbați au fost arestați pentru tăiere fără drept de arbori, furt de arbori şi fals informatic

Două dintre femei, una dintre ele minoră, şi un bărbat l-au atacat pe pakistanez cu un spray lacrimogen şi i-au furat o borsetă în care acesta avea 10.000 de euro, împărțind banii între ei.

Citește și: Jaf de zile mari în Argeș: Mai multe anvelope în valoare de 100.000 de euro au fost furate din curtea unei firme

Pe parcursul audierilor, o a treia femeie, o tânără de 22 de ani din Bucureşti, a fost pusă sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Inițial, bucureşteanca a fost audiată ca martor, însă a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, motiv pentru care a devenit inculpat.

Citește și: Percheziții în Bihor! 30 de persoane sunt suspectate că au înscenat accidente rutiere pentru a încasa asigurări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si